10 ČUDNIH PITANJA

Bili smo u spavaćoj sobi SRPSKE zvezde sajtova za odrasle – Milf Lily se SKINULA usred intervjua! (VIDEO)

Pravu buru Lily je izazvala kada je na pitanje da li je golotinja nešto čega se treba stideti jednostavno skinula svoj duks

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Gost emisije 10 čudnih pitanja ove nedelje bila je najpoznatija srpska zvezda sajtova za odrasle Milf Lily. Kako sama sebe opisuje, Lily je egzibicionista, Pornhub i Onlyfans model i pre svega hedonista.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U ambijentu svoje spavaće sobe iskreno je odgovorila na sva pitanja koja je Ognjen Radosavljević pripremio za nju i tom prilikom razbila mnoge tabue kao na primer da li žene gledaju pornografiju, koliko optimalno treba da traje seksualni odnos kao i zašto je seks na plaži zapravo nepraktičan!

Pravu buru Lily je izazvala kada je na pitanje da li je golotinja nešto čega se treba stideti jednostavno skinula svoj duks i ostala potpuno naga na metar od voditelja. Kako se Ognjen snašao u takvoj situaciji možete pogledati u videu koji je pred vama.

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate odgovore na sva čudna pitanja koja su stavljena pred Lily. Takođe, zapratite naš Jutjub kanal za još zanimljivog sadržaja i napišite u komentarima koga biste sledećeg voleli da vidite u ulozi gosta!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar