SRAMNO! Dušanova majka napala razrednog jer nije SREDIO ocene, pa poručila: “Prijatan dan, zaslužili ste”

Na samom početku konverzacije, roditelj je imao primedbu na ocene iz biologije, govoreći da dogovor nije bio takav, a onda su se žalbe nizale jedna za drugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama osvanula je skandalozna prepiska između razrednog starešine i jednog roditelja, a ova objava je šokirala javnost.

Naime, kako se može zaključiti na osnovu sadržaja poruka, roditelj dečaka Dušana se požalio razrednom starešini i na navalentan i neprimeren način tražio od njega da “sredi ocene” njegovog deteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na samom početku konverzacije, roditelj je imao primedbu na ocene iz biologije, govoreći da nije u redu što mu je nastavnica zaključila četvorku, budući da dogovor nije bio takav.

– Računali smo na tu peticu. Rekla je da će mu dati peticu ako vi razgovarate sa njom. Molim vas popričajte sa profesorkom biologije– napisala je majka deteta, ali tu nije bio kraj primedbama.

Naime, na red su došle žalbe i na rad i ocene koje je dala nastavnica francuskog jezika:

– Molim Vas da vidite sa profesorkom francuskog. Nadam se da će mu zaključiti ocenu na osnovu najviše ocene u dnevniku – rekla je majka deteta, a zatim od razrednog starešine zatražila i da iz njegovog predmeta “izvuče” peticu.

– Molim takođe i Vas da mu date peticu za kraj školske godine. Sa peticom iz informatike, francuskog i biologije bio bi odličan – kazala je  i pritom iznela više razloga zbog kojih bi razredni trebalo da učini uslugu i “sredi” detetu ocene, ističući:

– U ovakvim trenucima potreban mu je neko ko će ga vratiti na put pobede. Budite to vi razredni.

Foto/Pixabay/JESHOOTS-com

Nakon dužeg pritiskanja i ubeđivanja, oglasio se i razredni starešina, i izneo više razloga zbog kojih nije u stanju da ispuni traženo. Naime, on je saopštio i izneo dokaze da učenik ima ocene koje nikako ne mogu da donesu peticu za kraj godine. Pored toga, devet ocena koje ovaj učenik ima je ispod odličnog uspeha. Ipak, roditelj nije odustao.

– Iz muzičkog će mu popraviti na pet. Iz hemije će dobiti četiri… Dajte mu vi pet iz Vašeg predmeta.

Na kraju ubeđivanja, nakon što je razredni po ko zna koji put ponovio da nije u stanju da popravi najmanje četiri ocene, pobesnela majka je imala da istakne samo ovo:

– Nikoga u životu nisam molila kao Vas sad. Očigledno je da ne želite da izađete u susret. Prijatan Vam dan i puno lepih trenutaka na raspustu. Zaslužili ste kao razredni koji se bori za svoje đake .

Celokupnu konverzaciju pogledajte u galeriji ispod.

Mladić sa Karaburme proživljava PAKAO zbog komšija: “Ćutim i trpim, a onda na red dođu dve STUDENTKINJE” 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar