“Sada smo četverac bez kormilara”: Olivera tri meseca posle Đoletove SMRTI otkrila koliko joj je TEŠKO

Nas dvoje nikada nismo prestali da budemo jedno, istakla je supruga pokojnog pevača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ e-stock agency

Tri i po meseca posle smrti supruga Đorđa Balaševića spisateljica Olivera Savić-Balašević priredila je na Paliću teatarsko predstavljanje knjige „Planeta dvorište“, na kome se prisetila njihovog prvog susreta, ali i poslednjeg čardaša koji joj je izveo pod prozorom. Promocija je protekla veoma emotivno, a Olja nije krila suze. Podstaknuta aplauzima, setno je pričala o nedavno preminulom suprugu.

U iskrenom intervjuu za magazin “Gloria” Balaševićeva supruga otkrila je kako se nosi sa bolom, u čemu pronalazi inspiraciju i razlog za osmeh.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Nas dvoje nikada nismo prestali da budemo jedno. Tako smo vaspitani, naučeni smo da lični, emotivni doživljaj držimo u sebi, da ga nosimo sa sobom. Jeste to sve kompleksno, ali to je sada tako. Borim se, moram. Tu su moja deca, moje dve unuke Simona i Petra – ispričala je i dodala:

‒ Đole je u svim našim uspomenama i sećanjima, a u svakom njihovom delu su naše priče i naš smeh. Veoma sam ponosna na svoju decu, na njihovo držanje i istrajavanje. Način na koji se oni, sa ogromnim razumevanjem za mene, nose sa našim gubitkom ohrabrujuć je i podsticajan.

Porodica Balašević će svaki atom snage utrošiti da sećanje na čuvenog panonskog mornara traje i da se prenosi i na naredne generacije.

‒ Ono što je sada na ovom četvercu bez kormilara jeste da se nosimo istrajno i postojano u odnosu na ono što je Đoletov legat. Uspomene na njega i naše emocije ne može niko oduzeti – zaključila je Olivera.



Izvor: Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar