Đoković prodao stan za preko 5.000.000 evra: Zavirite u luksuz kog se Nole upravo odrekao! (FOTO)

Zgradu je dizajnirao čuveni italijanski arhitekta Renco Pjano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT, Eighty Seven Park / Splash / Profimedia

Najbolji teniser planete Novak Đoković je prodao svoj luksuzni stan u Majamiju, koji je kupio 2019. godine u elitnom naselju “87 park”.

Novak je, prema izveštaju američkih medija, ovaj penthaus kupio 2019. godine za 5,8 miliona dolara, a tri godine kasnije prodao ga je za 6 miliona (nešto više od 5.000.000 evra), čime je ostvario profit od 200.000 dolara (160.000 evra). Zgradu je dizajnirao čuveni italijanski arhitekta Renco Pjano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, Novak u poslednje vreme i nije previše boravio u Majamiju, gde dve godine zaredom nije bio zbog pandemije korona virusa, a u poslednje vreme je imao ozbiljnija ulaganja u Srbiji, pre svega u svojoj teniskoj akademiji, a kupio je i luksuzno imanje na Kosmaju od Karića kojem predstoji veliko uređivanje.

Ovaj prodati stan ima tri sobe, tri kupatila i ukupno 207 kvadrata, uz prostranu terasu od 160 kvadrata sa koje se pruža nestvaran pogled na okean.

Identitet kupca Novakovog stana nije otkriven, a nema sumnje da će uživati u pravom luksuzu koji nudi ovaj penthaus, a kog se Srbin lagano odrekao. Realno, i ne treba mu, ima sigurno nekih boljih namena za taj novac.

Šokantne reči Nadalovog strica: Da li je upravo izvređao ili pohvalio Novaka Đokovića?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar