Kristina otkrila da je muž vara, pa mu spremila HOROR OSVETU: Ubistvo joj nije bilo dovoljno

Policiji je "sa ponosom" priznala zločin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/katemangostar

Priča o neverstvu i ljubomori u Brazilu završila se na najgori mogući način – ubistvom, a žrtva je bio muškarac čije je telo unakaženo, a p*nis odsečen i skuvan.

Sve je to uradila njegova supruga Kristina Rodrigez Mačado (33) iz Sao Gonsala, koju je muž opasno povredio jer joj je bio neveran.

Voli svog dečka, ali je svekrva tretira kao smeće: U međuvremenu je saznala jezivu PORODIČNU TAJNU

Ona je uhapšena odmah nakon incidenta, a čak i pre nego što je počela zvanična procedura u istrazi, bilo je evidentno da je ona usmrtila muža i masakrirala telo.

Policiju je, posle svađe, pozvao komšija, a kada su došli na licu mesta, zatekli su izbezumljenu Kristinu i njenog muža Andrea kako leži mrtav sa posekotinama po telu i odsečenim p*nisom koji je u međuvremenu bio skuvan.

Foto: Facebook/info terkini sarawak

– Pitate me da li sam ga ubila? Jesam, ubila sam ga i srećna sam zbog toga. Skot me je prevario, šta sam mogla da učinim – rekla je Kristina u policijskoj stanici kada su je ispitivali o zločinu, prenosi El Diarioni.

Žena je prebačena u pritvor i čeka se pravni postupak protiv nje, a policija je u porodičnoj kući pronašla kuhinjski nož kojim je zločin počinjen, kao i sojino ulje u kom je kuvan muškarčev polni organ.

Mladić (16) SILOVAO MAJKU u porodičnoj kući: Pred policijom je plakao i izneo još šokantnije tvrdnje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar