Devojčica (13) mu nosila vodu, a on je NAPASTVOVAO: Manijak iz Bogatića smislio BOLESTAN plan

Manijak je devojčicu izvukao sa slavlja, odveo u mračni deo dvorišta, dodirivao je i ljubio, a ona se opirala i vrištala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Zbog sumnje da je u subotu veče silovao trinaestogodišnju devojčicu, uhapšen je A. I. (38), iz mesta Belotić kod Bo- gatića.

On se tereti da je devojčicu namamio da izađe sa proslave punoletstva, a potom je napastvovao u napuštenom dvorištu u blizini diskoteke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle toga je pobegao, ali je posle višečasovne potrage uhapšen.

– A. I. je bio na proslavi punoletstva jedne devojke iz komšiluka, na kojem je bila devojčica sa roditeljima, bratom i sestrom i sa njima se veselio. Prethodno je sedeo za istim stolom sa njenim roditeljima. Devojčica ga poznaje jer on pet godina radi kod njenog oca u privatnoj radnji. Vodu mu je nosila na poslu. Međutim, on se nije obazirao na to, već je devojčicu izvukao sa slavlja i odveo u mračni deo dvorišta i počeo da je spopada. Ona se branila jer nije očekivala da će se tako ponašati. Dodirivao ju je i ljubio, a ona se opirala i vrištala. On je potom pobegao, a ona je uplakana došla do oca. Samo što se nije srušila. Imala je jake bolove, a otac je slučaj prijavio policiji. Na pregledima je utvrđeno da je dete napastvovano i počela je akcija potrage za osumnjičenim – kaže izvor Objektiva.

UHAPŠEN U SVOJOJ KUĆI

A. I. se vratio u salu, ali ne u prostor u kojem je bilo slavlje, već u sporedne prostorije u prizemlju, a odatle se izgubio u nepoznatom pravcu. Manijak je uhapšen u svojoj kući, u kojoj živi sa porodicom.

– Strašno šta se dogodilo! On je uvek bio pomalo čudan. Maltretirao je i tukao roditelje. Pre godinu-dve se oženio i dobio dete. Svojevremeno je radio u selu Dublje kao svećar. Tada je znao da ženama iz sela koje su čekale prevoz za Bogatić nudi da ih poveze, ali su one odbijale pošto im je bio sumnjiv i imao je čudno ponašanje i pogled – pričaju meštani.

Nemio događaj šokirao je meštane Belotića, koji ne mogu da shvate šta je uradio njihov komšija.

– On živi tri kilometra dalje, prema Glušcima, i biciklom je dolazio na posao kod oca devojčice. Za ovo što je uradio ja mu ne bih sudila! Osudila bih ga na doživotnu i kuću bih mu zapalila! Pa, malecka će da ima traume za ceo život – kaže jedna komšinica.

Foto: Facebook/Printscreen

SASLUŠANJE KOD TUŽIOCA

Ginekološkim pregledom je potvrđeno da je A. I. imao odnos sa devojčicom, pa će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu policija protiv njega podneti krivičnu prijavu za obljubu nad maloletnim detetom. A. I. preti zatvorska kazna od deset godina do doživotne.

Piše: Danica Ćuruvija 

Ovu i još interesantnih tema pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Shutterstock


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar