ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 21. do 27. juna: Pun Mesec u Jarcu donosi novi početak u ljubavi

Ovna učekuje ubrzanje na svim poljima, Rak ima problem nepoverenja na polju ljubavi, Vaga je bez većih hroničnih tegoba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/jcomp

OVAN

Posao
Početak nedelje garantuje odličnu energiju. Očekujte ubrzanje na svim nivoima, a pogotovo na poslovnom, jer Merkur kreće u direktan hod u vašem polju komunikacije. Zato možete imati bolje dogovore i pregovore sa poslovnim partnerima. Možete i nešto kupiti ili prepraviti u svom domu. Povoljni aspekti svakako označavaju pozitivnu nedelju. A kada su finansije u redu onda je i vaše raspoloženje zadovoljavajuće. Poslovi idu lakše i više nemate veliki pritisak. Krajem nedelje posebno zadovoljstvo na poslu.
Ljubav
Iako ćete imati više dnevnih obaveza koje će vas baš umarati, imate povoljnu promenu energije, jer Venera iz Lava pozitivno deluje na vaš svakodnevni život. Zato očekujte pojačane strasti, malo ljubomore, puno flerta i letnjih zanosa. Krajem nedelje nemojte se mnogo uozbiljiti, iako to očekujete.
Zdravlje
Smeta vam Sunce, pa budite više u hladu.

BIK

Posao
Otežane okolnisti i nepredviđeni troškovi su obeležje ove nedelje. Sredinom nedelje možete se osećati potpuno iscrpljeno, pa će vam trebati malo predaha da se resetujete. Krajem sedmice možete dobiti nove poslovne ponude koje ste dugo čekali. Ipak, neke lekcije ste naučili pa ćete na samom kraju sedmice biti mnogo oprezniji u dogovorima i potpisivanju ugovora.
Ljubav
Vaša priroda dolazi do punog izražaja, jer ćete ove sedmice pojačati posesivnost, ljubomoru, ali i sebičnost. Zato, kad se sve to izmeša, sedmica počinje veoma jako i sa previše senzacija, baš kada je ljubav u pitanju. Ipak, tokom cele nedelje imate previše poslovnih obaveza, pa će emotivni partner biti malo zapostavljen. To se događa i sa vašim ljubavnim životom.
Zdravlje
Manje tegobe sa probavom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Možete da odahnete i predahnete, da se borite sa vetrenjačama. Vaš vladar Merkur, već početkom sedmice kreće u svoj direktan hod, pa stvari na poslu kreću u drugom pravcu. Zato ove nedelje možete očekivati lakšu saradnju, lakše poslovne izazove ali i poneku ispravljenu grešku. Dok je Merkur bio retrogradan, napravili ste propuste koje već krajem ove nedelje ispravljate u potpunosti. Zato je ovo period dobre i nove podsticajne energije u kojoj zauzimate stari ritam.
Ljubav
Ove nedelje su stalno prisutne oscilacije na ljubavnom polju, ali je najbitnije da će komunikacija biti protočna. To samo znaći da ćete se bolje razumeti sa emotivnim partnerom. Slobodni Blizanci mogu na kratko uleteti u avanturu koja će biti puna strasti.
Zdravlje
Povremna glavobolja je posledica meteoropatskog sindroma.

RAK

Posao
Toliko ste se usporili, pa i sami mislite da je preostalo jedino da se uspavate. Međutim, direktno kretanje Merkura budi vaše poslovne ambicije i ne dozvoljava da budete letargični. Zato možete očekivati bolju poslovnu dinamiku i veće zalaganje. Krajem sedmice imate dodatni priliv novca koji ipak prati i troškove. Nek se okreće.
Ljubav
Sve miriše na leto, a i Sunčev ulazak u znak Raka obeležava vaše vreme od mesec dana. Tako je ovo nedelja u kojoj počinje Rakovsko doba. Ipak, ne možete se pohvaliti da je sve idealno na polju ljubavi, jer vas drmaju oluje nepoverenja. To je ona vaša stara boljka koju s vremena na vreme ispoljavate. Zato pokušajte da ne dotičete teške teme iz prošlosti, jer vas uvode u neprijatnu diskusiju sa partnerom. Krajem sedmice pokušavate da se izborite sa posesivnim osećanjima.
Zdravlje
Nemate veće tegobe na zdravstvenom polju.

Do oktobra nam retrogradni Jupiter menja živote, evo kako će uticati na sve znake horoskopa

LAV

Posao
Odlična energetska telesna spremnost prati vašu rastuću ambiciju. Ovo je nedelja kada imate toliko izazova da nećete znati gde pre da reagujete. Trudićete se da probijete neke zidove i barijere. Tako da ćete negde i uspeti, ali u pojednim sitacijama nećete imati moć dobre realizacije. Krajem sedmice osećate se iscrpljeno, pa će vam biti potrebno pre vremna punjenje baterija da bi obnovili svoje unutrašnje motore.
Ljubav
Neće vam biti lako da kontrolišete ove sedmice svoju strastvenu i emotivnu energiju. Puni ste emocija i ljubavnog naboja koji neće naići na dobar doček kod emotivnog partnera. Njemu je sve to prenaglašeno i može dolaziti do sporadičnih trzavica. Ipak, krajem sedmice počinjete da se stabilizujete na emotivnom i ljubavnom polju.
Zdravlje
Povedite računa o krvnom pritisku.

DEVICA

Posao
Ugužvali ste se sa poslom i sa dogovorima, propustili ste i neke bitne poslovne ponude. Mnogo ste napeti, jer vam ne ide onako kako ste isplanirali. Međutim, već početak nedelje obećava jer Merkur kao vaš vladar kreće u direktan hod. Zato počinjete da raščišćavate poslovnu gužvu. Ređate prioritete i pravite novi plan, koji će vam olakšati poslovne ambicije. Krajem sedmice imate početak boljeg poslovnog doba.
Ljubav
Smirili ste strasti, nepredviđene situacije i opet sad ništa ne odgovoara. Neraspoloženje i nezadovoljstvo je u vama, a ne u partneru, pa pokušajte da se izborite sa tim lošim stavovima u partnerskim odnosima. Ipak, tokom sedmice sledi bolja komunikacija u ljubavi, pa možete zajedno rešavati sve nedoumice koje vas proganjaju.
Zdravlje
Napetost i nervoza su posledica unutrašnjeg nezadovoljstva.

VAGA

Posao
Pozdravite se sa novčanim problemima, jer vam ova nedelja donosi bolje prihode. Tako ćete i vi biti stabilniji i bolje raspoloženi za posao i poslovne projekte. Imate dobre sastanke na kojima pravite dugoročnije projekte. Karijera je u blagom usponu pa ne možete biti nezadovoljni. Iako je tačno da ste se puno trudili i zalagali, potrebno je da vas i zvezde poguraju ka sledećem poslovnom stepeniku.
Ljubav
Koliko ste dobri na poslovnom planu, toliko ste nesigurni na emotivnom polju. Nekako brzo upadate u paniku kada je na pomolu i mala moguća emotivna veza. Kao da se plašite ishoda, pa bežite pre vremena. Ipak, direktan Merkur pojačava vašu komunikaciju i čini je protočnijom nego inače. Krajem sedmice imate susret sa starim prijateljem.
Zdravlje
Bez većih hroničnih tegoba.

ŠKORPIJA

Posao
Pregršt planova i želja sa velikim ambicijama obećavaju uzbudljivu poslovnu nedelju. Samo nemojte započeti sto stvari odjednom, a da nijednu ne završite. Krenite polako, ali temeljno, pa se nadajte manjem uspehu. Krajem nedelje imate dobre rezultate, ali ni blizu onih koje ste planirali.
Ljubav
Ovo je nedelja mržnje, ljubavi, ljubomore, posesivnosti, pa opet u krug. Nekom bi ovo bilo strašno, međutim, vama nije, jer ste navikli na takve tektonske promene. Vulkani strasti sa gejzerima mržnje i ljubavi stavljaju vaš ljubavni život u fokus baš krajem sedmice. Zato pokušajte da tako jake strasti stavite na trojku sa šestice.
Zdravlje
Manji problemi sa kostima i kolenima.

Ovo su četiri NAJBOLJE osobine rođenih u horskopskom znaku Raka

STRELAC

Posao
Ni sami ne znate koliko obaveza imate i koliko ste opterećeni brigama. Međutim, direktno kretanje Merkura pomaže da se bolje organizujete kako bi imali i bolje poslovne rezultate. Krajem sedmice imate pojačanu kontrolu nad saradnicima, pa pokušajte da ne budete nerazumni, sebični i grubi.
Ljubav
Koliko izgovora ste smislili u poslednje vreme kako bi se suočili sa sobom i svojim potrebama. Bežite od sebe i od drugih ljudi. Nepovoljna je ljubavna situacija za vas, jer ni sami ne znate kako da stabilizujete sopstvena osećanja. Vaš emotivni partner je zbunjen vašim ponašanjem, ali se istovremno trudi da poboljša emotivni odnos.
Zdravlje
Osećate se jako iscrpljeno i prazno.

JARAC

Posao
Vežbajte strpljenje, jer će vam ove nedelje itekako trebati. Niste vi od kamena pa ne možete da ne reagujete na neke senzacije koje vam smetaju. Ipak, potrudite se da to ne bude baš silovito i burno kako vi umete. Krajem nedelje stabilizujete posao, ali ne i nove troškove.
Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku donosi novi početak u ljubavi. Zato dobro razmislite sa kim počinjete, jer se ta veza može lako ptretvoriti u brak. Imajte na pameti da je iskrena ljubav i dar i nevolja. Veoma hirovita nedelja je pred vama. Puna strasti, novih uvida i neverovatnih obrta.
Zdravlje
Problemi sa bešikom.

VODOLIJA

Posao
Jeste li se dobro odmorili ovog vikenda? Trebalo je, jer ako niste ništa manje nećete biti pošteđeni od poslovnog pritiska koji je pred vam tokom cele nedelje. Pritisak i duboko u vama, ali i spoljašnje okolnosti će vam zagorčati dane. Komunkacija je dobra, ali ne vredi jer vam je retrogradn Saturn čuvar rešenja. Zato rešenje izazova tražite u prošlosti.
Ljubav
Kod vas je ove sedmice sve polovično. Niste nekako svoji, iako vam je komunikacija protočna i lagana. Imate sve resurse da budete srećni, ali ono malo zrno vam fali. Tražićete to zrno sreće do kraja nedelje. Kada Venera uđe u Lava, možda vam kompas ljubavi pokaže pravi put.
Zdravlje
nemate velike tegobe.

RIBE

Posao
Nije potrebno da sve obaveze svalite na svoja leđa, pogotovo ako imate poslovne saradnike. Podelite svoje obaveze i biće vam bolji i brži rezultati. Pun Mesec u vašem polju ambicije i poslovne strategije, označava da menjate kurs na putu ka karijeri. Ambicije koje imate možete početi da planirate ako ste dovoljno hrabri da krenete među ljutu konkurenciju. Krajem nedelje očekujete iznenadni prihood.
Ljubav
Nadajte se da je ovo pozitivna sedmica kada se stabilizuju porodične obaveze i odnosi. Bolja i lakša komunikacija je razlog boljih odnosa i razumevanja. Jaz generacija zahteva objašnjenje i razgovor. Zato imajte srtpljenja da objasnite sve što je nejasno i nedorečeno.
Zdravlje
Nemate promene na zdravstvenom planu.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar