Jeleni Golubović ODUZIMAJU stan? U sve je umešana njena TETKA, rijaliti zvezda poručila: Gde će vam duša

Podelila sve sa fanovima na Fejsbuku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock

Rediteljka i rijaliti zvezda Jelena Golubović požalila se svojim fanovima na društvenoj stranici Fejbuk zbog problema sa kojima se suočila.

Naime, Golubovićeva tvrdi da njena tetka navodno želi da je izbaci iz stana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Facebook printscreen/Jelena Golubović

– Najlepše bih molila moju bivšu advokaticu da mi vrati predmete i novac i da se raziđemo kao ljudi! Iza mojih leđa uradila je nedopustivo! Kao i tetka moja koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana… kao da ne zna koliko smo uložile i pružile ti. I kao da ne zna tetka da zbog nje mama sada već 20 godina nema tatinu penziju – napisala je Jelena i dodala:

– Ja kao tetka od mog bratanca i sestričine ne bih uzela. Ali tetka eto pored 3 stana nije ne 24 časa u kontinuitetu, nego nije 24 časa ukupno kada se sve tokom godine sabere brinula o baki, jednu supicu joj nije skuvala, jednom mesečno ni ona ni druga unuka u goste na jedno posle podne je zvali nisu. Sada hoće polovinu? Gde će im duša? A mene mamu i brata i njegovo troje dece (sada su na Filipinima što ne znači da neće doći ovde da studiraju) hoće da izbaci na ulicu? Eee… bako i deko… žao mi je što ni gore nemate mira… – napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Jelena Golubović otkrila sve o ljubavnoj vezi sa političarem! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar