Zbog fotografije Jovane Jeremić GORI internet: Voditeljka pozirala, pa poslala SNAŽNU poruku (FOTO)

Ne prestaje da privlači pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/jovanajeremicmilosevic

Voditeljka Jovana Jeremić poslednjih dana privlači pažnju otkazom na televiziji Hepi, gde je radila 10 godina, a svaki njen korak medijski je i te kako ispraćen.

Sada je voditeljka pozirala na fići, koja je nekada bila vozilo MUP-a, a na ovaj način čestitala je Dan policije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Srbija je večna dok su joj deca verna! Srećan Dan policije svim policajcima Srbije. Pozdrav za policiju Srbije od vaše Jovane Jeremić”, poručila je voditeljka, dok su se u komentarima nizali komplimenti na račun njenog izgleda.

Podsetimo, Jovana je nedavno dala otkaz na “Happy” televiziji, a o njnom novom angažmanu i dalje se nagađa. Kako je i sama potvrdila, voditeljka je za novi transfer dobila stan i tako rešila svoje stambeno pitanje.

“Od transfera sam rešila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu. Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji”, rekla je ona.

“Kad se setim šta sam sve prošla!” Jovana Jeremić progovorila o obrazovanju, otkrila koga voli da NERVIRA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar