Katarina Grujić otkrila: Pravim SVADBU za 700 ljudi, OBIČAJI moraju da se ispoštuju

Mašta o svadbi na plaži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Fudbaler Marko Gobeljić pre nekoliko dana na romantičan način zaprosio je pevačicu Katarinu Grujić, a pevačica je sada otkrila detalje za koje se do sada nije znalo.

Pevačica je priznala da su Marko i ona planirali veridbu, ali da je na prijateljsko okupljanje, gde je ona mislila da ide te večeri, krenula u trenerci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe”, rekla je Katarina u emisiji i otkrila kada će biti svadba.

“To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba verovatno biti sledeće godine Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno – običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba”.

Do kraja života “DA”: Verila se Katarina Grujić, pokazala PRSTEN koji obara sa nogu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar