Jeziva tragedija našeg glumca: Sve je progutala VATRENA stihija i odnela njegovu voljenu osobu u SMRT

Glumac je živeo u nehumanim uslovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Studio B/printscreen

Glumcu Ljubivoju Tadiću pre šest godina dogodila se nesreća, kada je sa majkom i nepokretnom sestrom stanovao u stanu u centru Beograda.

Naime, glumac je godinama živeo u nehumanim uslovima, a kako nisu imali struje, pomagali su se svećama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo od upaljene sveće krenuo je požar koji je odneo u veliku žrtvu. Ljubina sestra Maja je poginula, a njegova majka zadobili teške opekotine, komšije ne mogu doći sebi od šoka.

– Dve godine nisu imali struju, a pričalo se da im je isključena zbog duga koji je bio veći od milion dinara – govorile su tada glumčeve komšije za domaće medije.

I sam Ljuba nakon ove tragedije završio je u bolnici. Ljuba Tadić je tada zadobio opekotine lica i glave jer je iz buktinje pokušavao da spase nepokretnu sestru. On je nakon ove nesreće smešten u bolnicu za plastičnu hirurgiju, dok je njegova majka u teškom stanju prebačena na intenzivnu negu Urgentnog centra. Pretpostavlja se da je požar izazvala sveća koja je zapalila krevet, nakon čega je planuo ceo stan.

Upravo od upaljene sveće krenuo je požar koji je odneo i veliku žrtvu. Ljubina sestra Maja je poginula, a njegova majka zadobili teške opekotine, komšije ne mogu doći sebi od šoka.

Najstariji sin ima 41, a najmlađi TRI: Glumac u braku sa 23 godine mlađom ženom, a ima ŠESTORO dece



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar