Emina priznala koje joj je NAJTEŽE iskustvo, dotakla se i privatnog života: SUDIM se sa Mustafom

Pevačica je bila iskrena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Miloš Rafailović

Pevačica Emina Jahović, sinoć je nastupala u Beogradu nakon duže pauze.

-Prvi nastup posle velike kovid pauze, meni je baš drago da se dešava baš u Beogradu. Sve je fantastično, imala sam danas i generalnu probu, bina, dekoracija, sve je fenomenalno – rekla je Emina u emisiji “Premijera”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pričala je i o privatnom životu:

Foto: Printscreen/Youtube/ Emisija Premijera

-Mama je kod nas u Istanbulu, ona se vakcinisala ovde u Srbiji, hvala Bogu i brat. Ja još uvek imam dosta antitela, jer sam zakačila kovid, nadala sam se da ću i ja doći ovde da se vakcinišem. Bilo je jako teško, baš sam teško prošla kroz virus. Nije mi bilo dobro, a sigurno i najteže iskustvo u mom životu što se tiče mog zdravlja – rekla je Emina, a zatim se nije ustručavala da odgovori i na pitanja o privatnom životu i odnosu sa bivšim mužem.

Foto: Printscreen/Youtube/ Emisija Premijera

-Na sudu smo trenutno, pa ćemo videti šta će se dešavati. Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, ne daj Bože, iz bilo kojih razloga na sudu, čak i kada je bilo problema sa novinarima i medijima, nikad nisam otišla na sud, ali ovo je jednostavno moralo. U odnosu ostajemo zbog dece, naravno, to je jako bitno, ali ovako mi kao mi – zakljucila je Emina u emisiji “Premijera”.

Emina Jahović pokazala svoj novi LUKSUZNI DOM u Turskoj: Pažljivo birala svaki detalj (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar