“Ležala u lokvi krvi, deca plakala oko nje – ubio si našu MAMU”: Ovo je kuća STRAVE u Čačku (FOTO+VIDEO)

R.K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA.rs

Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K.(30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11).

– Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena – potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

R.K. još uvek nije uhapšen, a policija i dalje pretražuje teren.

Komšije kažu da prizor koji su zatekli jutros nikad neće zaboraviti.

– Čekao je da dete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog vc i uleteo je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dečica su bila oko nje. Umivala je i plakala govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti – priča komšinica.

R.K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

– Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema – kažu komšije.

Prema nezvaničnim informacijama R.K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga bila trudna i da je to bio jedan od razloga ove poslednje svađe, ali to još uvek nije potvrđeno.



Izvor: RINA

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar