Posle loših vesti za Kokoškova, stiže i jedna divna: Centar se priključio “orlovima” u Atini! (VIDEO)

Osim Milutonova, u Atini se nalaze: Boban Marjanović, Nemanja Bjelica, Stefan Jović, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Filip Petrušev, Dalibor Ilić i Dragan Milosavljević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Đorđe Kostić/STARSPORT

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaće se ovog petka u Atini u prijateljskoj utakmici sa Portorikom uoči kvalifikacija za Olimpijske igre.

Selektor Igor Kokoškov imaće nešto kraći spisak u odnosu na ranije objavljeni budući da neće moći da računa na Nikolu Jokića, Alena Smailagića i Alekseja Pokuševskog, dok je Bogdan Bogdanović i dalje sa Atlantom u borbi za finale Istočne konferencije NBA lige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekipi se uoči susreta sa Portorikom priključio i Nikola Milutinov koji je pauzirao od januara meseca zbog povrede ramena. Košarkaš CSKA se polako vraća u ritam i na Kokoškovu je da odredi njegovu minutažu, ukoliko je uopšte i bude.

Osim Milutonova, u Atini se nalaze: Boban Marjanović, Nemanja Bjelica, Stefan Jović, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Filip Petrušev, Dalibor Ilić i Dragan Milosavljević. Dakle, nema ni Teodosića, koji je dobio vreme da se odmori posle duge sezone u Virtusu.

Meč je na programu danas od 16 sati.

Srđan Đoković uživo na TV progovorio o Jokićevom otkazu reprezentaciji: Ove reči svi treba da poslušate!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar