Tužna sudbina naše glumice: Očuh bio SUROV prema njoj, a nakon GUBITKA bebe više nikada nije zatrudnela

Neki događaji nas zauvek promene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Denis Trputec

Jugoslovenska glumica, operska pevačica i diplomata Mirjana Bohanec-Vidović mnogima je bila omiljena, ali ono što je neretko otkrivala bilo je to da je ona odmalena rasla u teškim okolnostima i da je to ostavilo veliki uticaj na nju.

Nakon očeve smrti njena majka udala se za njegovog prijatelja koji je mučio Mirjanu, kao da joj nije bilo dovoljno što nikada nije saznala gde joj je sahranjen pokojni otac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Očuh je bio loš prema meni, odrezao bi jednu krišku hleba i to je bilo to što sam mogla da pojedem. Rastali su se nakon nekoliko godina braka – govorila je ona tužnu sudbinu, piše Glossy.

Publika je zna kao Anu Šafrenek iz filma “Ko peva zlo ne misli”. Glumica je imala dva braka iza sebe, prvi nije dugo potrajao, a drugi je bio sa muškarcem koga je mnogo volela i koji je bio njena “ljubav na prvi pogled”.

Foto: Printscreen/Youtube/ArtCaffe

– Videla sam te divne, plave oči, plavu kosu. Bio mi je predivan, kao da je iz snova izronio. Gledali smo se, on je prošao i drugi dan upitao službenicu u operi da ga upozna sa mnom – rekla je Mirjana svojevremeno.

Nažalost, glumica nije uspela da se ostvari kao majka, suprug joj je preminuo a i dogodio se jos jedan nemili događaj.

– Kad sam zatrudnela, izgubila sam bebu s pet meseci. Posle više nisam mogla da rađam – priznala je glumica, piše pomenuti medij.

POTRESNA ISPOVEST napastvovane glumice iz “Ivkove slave”: Evo zašto je dugo ćutala i šta je bilo najteže!



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar