Skandal u parku: Roditelji sa detetom naleteli na obnaženi par u zanosu, a onda su im priredili OVO

Ni u snu nisu očekivali ovakav odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MEN media printscreen/daily star

Momak i devojka iz Gortona u Engleskoj uhapšeni su nakon što su šokirali nekoliko sugrađana, uključujući i roditelje sa detetom kada su pred njima vodili ljubav.

Par je upao u zanos usred bela dana, što je zgrozilo ljude koji su tuda prolazili. Roditelji koji su došli u park sa detetom da bi se ono tu poigralo, nisu mogli a da paru nešto ne dobace.

Međutim, kada su ih iskritikovali zbog vođenja ljubavi u parku, odnosno klasičnog egzibicionizma, devojka je, grleći momka imala šta da dobaci.

– Šta lupetate, kao da vi to niste radili pre – rekla im je.

Žena koja je takođe bila na licu mesta, telefonom je snimila scenu kako bi je posle ponudila policajcima kao dokaz.

– Taman kada sam pomislila da sam videla sve u mom gradu! Upravo šetam psa u parku i gledam potpuno goli par kako vodi ljubav! Samo u Gortonu! – konstatovala je ona.

Ona je provela najmanje 30 minuta šetajući parkom sa psom, a policajcima je rekla da par nijednog trenutka nije prekidao sa vođenjem ljubavi. Policija je kasnije izjavila da je par bio u ljubavnom zanosu najmanje tri časa.

Uhvatio ženu i švalera U PREVARI, pa se odlučio na brutalan potez (FOTO)



Izvor: Dailystar

Komentari (12)

  1. Svaka cast na potenciji,ali radi to u svom stanu ili kuci . Ja nemoram gledati tvoj sex. I sa kojim pravom ti se j...s izvan stana ( da svi gledaju) da li mislis da svi moraju biti kao ti!? Ti sigurno imas neki pormocaj u mozgu ili koristis nesto sto je suprotno normalnom zivotu.

    Odgovori

Ostavite komentar