Sledeći put neka pazi šta priča: Čuvenom treneru se smeje ceo svet zbog izjave o Novaku Đokoviću!

Bio je ubeđen u uspeh Rafaela Nadala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic

Patrik Muratoglu, bivši teniser a sada već čuveni trener, pred početak Rolan Garosa izazvao je buru otpisavši Novaka Đokovića, za kojeg, inače, tvrdi da je bolji od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Podsećanja radi, Đoković je u Parizu osvojio drugu titulu na Rolan Garosu, ukupno 19. na grend slemovima u karijeri, čime je ućutkao mnogobrojne kritičare.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Muratoglu, inače bliski saradnik Novakovog protivnika u finalu Stefanosa Cicipasa, uvek je uzdizao uspehe srpskog tenisera, ali je pred početak Rolan Garosa imao zanimljivo viđenje situacije.

Foto: JB Autissier / Panoramic / Bestimage / Profimedia

– Samo statistička potvrda onoga što odgovaram svake godine kada me pitaju o potencijalnom pobedniku Rolan Garosa, tvitovao je Muratoglu na objavu da Nadal u Parizu ima 98 posto pobeda.

Francuski stručnjak je zatim objasnio da ni 2021. godine neće biti promena – zbog čega se propisno obrukao, kada se pogleda tok turnira.

– Jedini neizvestan trenutak na Rolan Garosu je koga će Rafa pobediti u finalu -, dodao je Muratoglu aludirajući na to da Đoković nema šanse da osvoji turnir u Francuskoj.

Raspad sistema: Federer ni sam ne može da veruje šta ga je snašlo! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Sputnjik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar