Učiteljica po svaku cenu želela da SPAVA sa đacima: U računar je upisala nešto što je ZAPREPASTILO kolege

Sumnja se da je sve ovo radila od 2011. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Essex County Prosecutor's Office

Učiteljica Nikol Dafol koja je snimljena kako vrši s*ksualni čin nad jednim učenikom, suočava se sa još optužbi za napade, a njene žrtve koje su se naknadno javile, traže 50 miliona dolara.

Ona je u martu osuđena na trogodišnju uslovnu kaznu zatvora nakon što je utvrđeno da je imala s*ks sa maloletnim učenikom.

Marija izgubila bitku sa koronom, a posle tri dana porodici su saopštili nove JEZIVE VESTI

Kako izveštava Nort Džersi, javila su se još trojica njena učenika koji tvrde da su imali odnose sa njom, dok je predavala u srednjoj školi Kolumbija, a sve je otkriveno nakon snimka na kom se vidi kako oralno zadovoljava maloletnika 2014. godine.

Taj snimak izazvao je skandal, a Nikol je odmah potom uhapšena. U januaru 2020. izjasnila se krivom.

Ovako je Nikol izgledala 2011. kada je započela sa zlostavljanjem učenika, Foto: Essex County Prosecutor’s Office

Učenici tvrde da ih je ona primoravala na s*ks nudeći im poklone i dobre ocene, a sve se dešavalo od 2011. do 2014. godine.

– Dafol je obično navodila da je zaljubljena u mladiće, a u tužbi podnetoj prošlog utorka bivši učenik ove škole tvrdi da ga je prvi put zlostavljala leta 2011. kada je imao svega 14 godina. Njen “atak” je nastavljen i kasnije kada mu je slala golišave fotografije i provokativne poruke. Sledećeg dana, Dafol i učenik otišli su na obližnji parking nedaleko od škole, gde ga je učiteljica oralno zaddovoljila – navodi se u izveštaju tužilaštva.

Takođe je, prema navodima, Dafol falsifikovala računarske spise i aktivnosti na času, navodeći da su učenici prisustvovali predavanju, iako su u tim trenucima bili u ljubavnom zanosu sa učiteljicom, a čak im je i povisila ocene, iako nije bilo nikakvih elemenata za to.

Još jedan od onih koji je optužio učiteljicu naveo je da mu je kupila skupocenu trenerku u zamenu za s*ks.

Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je uhapšena iz najluđeg razloga



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar