Krikovi su probudili komšiluk: Imala odnos sa STARCEM na njegov rođendan, a onda se dogodio VELEOBRT

Žena je sve priznala policiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Unsplash

Tridesetogodišnja devojka uhapšena je u gradu Vazante na severozapadu Brazila zbog sumnje da je usmrtila starijeg muškarca Bešora de Oliveiru, nanevši mu više ubodnih rana nožem, od kojih je preminuo.

Prema izveštaju iz istrage, policiju su pozvale komšije koje su čule vriske, a užasni krikovi žene i starca dok ga je ubadala nožem čak je probudio nekoliko stanara pored, prenosi O Tempo.br.

Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je uhapšena iz najluđeg razloga

Kada je policija došla, žena je bila vidno uznemirena, a muškarac je ležao u lokvi krvi bez znakova života.

Prema verziji devojke, imala je s*ksualni odnos sa starcem i to na njegov rođendan, a dogovorili su se da joj nakon “obavljenog posla” da novac kako bi išla da kupi drogu.

Foto: Freepik/Racool_studio

Nakon što je izašla i ponovo se vratila u njegov stan, muškarac je navodno bio navalentan i pokušao je još jednom da spava sa njom.

Tada je usledila svađa koja je eskalirala ubadanjem nožem.

– Mlada žena nam je priznala da je nožem izbola Oliveiru, a veštačenjem je to i utvrđeno. Osumnjičena može biti odgovorna za teško ubistvo iz uzaludnog razloga i za ovo krivično delo dobija se zatvorska kazna između 12 do 30 godina – naveo je odsek za štampu Civilne policije.

Prema rečima jednog od komšije žrtve, kog je probudila buka iz susednog stana, začuo je povike muškarca “prestani”, dok je žena urlala: “Dobio si ono što si zaslužio”.

Ljubomorni sin pretukao nasmrt majčinog novog dečka: Videla šta je uradio, pa je donela šokantnu odluku

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar