Haos u Ženevi zbog Bajdenovog KLIMANJA GLAVOM: Oglasili se iz Bele kuće, evo šta su poručili

Ona tvrdi da Bajden nije odgovorio na pitanje novinara da li veruje Putinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mikhail METZEL / AFP / Profimedia

Bela kuća je saopštila danas da američki predsednik Džozef Bajden nije sugerisao novinarima da veruje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu svojom reakcijom na novinarsko pitanje u Ženevi.

Na početku samita u Ženevi, Bajden je sugerisao da može da veruje na reč Putinu, klimajući glavom na pitanje novinara da li se Putinu može verovati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Direktorka za komunikacije Kejt Bedingfild izjavila je kasnije da je u tom trenutku došlo do haotične prepirke i da su novinari vikali jedni na druge.

Ona tvrdi da Bajden nije odgovorio na pitanje novinara da li veruje Putinu.

Bedingfildova je rekla da je Bajden klimnuo glavom u pravcu novinara.

Bajdenova sekretarka za štampu Džen Psaki je kasnije rekla da predsednik SAD nije odgovarao ni na jedno pitanje ili bilo šta drugo osim na haos.

– Tokom haotičene konferencije za novinare otvorene za sve, kada su međusobno uzvikivali pitanja, predsednik je klimnuo glavom u pravcu medija. Nije odgovarao ni na jedno pitanje ili bilo šta drugo osim na haos – navela je Psaki u saopštenju, preneo je britanski list “Gardijan”.



Izvor:

Komentari (1)

  1. Ako se nekome ne moze vervoati to je Bajden, em Americka politika puna lazii samo iz interesa, em Bajden poprilicno zaboravan sa cim se stalno sali i njihova stampa. Putin je covek od reci Najgore je sta ta ista EU ne prepoznaje da nema Rusije. gazili bi Ameri po EU i pravili nove Libije Potrebno je rivalstvo da bi jedni pazili a druge

    Odgovori

Ostavite komentar