Izudarao muškarca što je stajao kraj njega u toaletu, pa je u policiji otkrio tužnu pozadinu sukoba

Lepo je zamolio čoveka da se pomeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/myjanitors

Santjago Remo iz Baije u Brazilu završio je u policiji iako je tog dana planirao da provede miran, porodičan dan u tržnom centru.

Ovaj Brazilac priveden je zato što se u toaletu tržnog centra sukobio s nepoznatim muškarcem koji je stao kraj njega dok je urinirao.

Santjago je zamolio muškarca da se skloni od njega naglasivši mu da je toalet prazan, međutim, čovek nije želeo da se pomera i tada ga je Remo napao.

U policiji je priznao da već nekoliko godina ima fobiju od toga da u praznim prostorima nepoznati ljudi stoje kraj njega. Naglasio je i da ide kod terapeuta, ali da i dalje ne pronalazi način kako da se iskontroliše kad su ovakve situacije.

Fobija je nastala kada je imao sedam godina i kada je jedan kriminalac pokušao da ga kidnapuje tako što je na klupi praznog parka seo kraj njega i s nekim pitanjima je “uneo nemir” u njega.

– Trudim se da se obuzdam, ali teško mi to ide. Lepo sam rekao čoveku da ne volim da u praznom toaletu neko stane kraj mene, a on se samo nasmejao – rekao je Remo koji je čoveku izbio dva zuba i sada će zbog toga najverovatnije na sud.

Nekoliko puta u bliskoj prošlosti, grupe naučnika radile su analizu oko boravka nepoznatih muškaraca na istom prostoru. Prvo su prikupili neke informacije o uobičajenom ponašanju muškaraca u toaletu jednog od Univerziteta, gde su zaključili da muškarci ne vole da stoje jedan pored drugog kada uriniraju.

Prvi rezultati studije su pokazali da što su muškarci bliži jedni drugima, to im je duže potrebno da počnu da mokre, a i sam proces traje kraće.

U daljim istraživanjima je zaključeno da prosečnom muškarcu koji je sam u toaletu treba 4.8 sekundi da počne sa uriniranjem.

Kada je drugi muškarac prisutan, kao u slučaju Santjaga Rema, ova granica se pomera na 6.2 sekunde, a kada drugi muškarac stane odmah pored njega – granica se pomera na 8.4 sekunde.

Napravila HAOS na jezeru: Kada joj je muškarac rekao da UĆUTI, reagovala je policija (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar