Devojka mi je u startu ispričala za svoju ZAVISNOST, a sada sam saznao šta mi sve vreme radi IZA LEĐA

Ne zna šta da radi i kako da joj pomogne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

“Kako da sprečim svoju devojku da preko interneta traži ljubavnike?”

Ovim rečima se jedan momak obratio psihoterapeutkinji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je poslao pismo sa namerom da zatraži savet za svoju situaciju.

Objasnio je da mu je ona, čim su se upoznali, priznala da su je oduvek privlačili ljigavi ljubavnici i prevaranti i smatrao je da će se, nakon što se useli kod njega, promeniti, ali očigledno nije.

“Zajedno smo duže od godinu dana i da stvar bude još više ironična, upoznali smo se preko interneta. Bio sam usamljen nakon raskida sa prethodnom devojkom, a ona je tražila zabavu. Šalili smo se kako smo verovatno oboje malo “oštećeni” i ludi, ali smo se dogovorili da se upoznamo”, napisao je mladić i dodao

Foto: Shutterstock

“Ostala je kod mene i priznala da obožava žestok seks i komplikovane ljubavnike. Dosta smo popili i ona je priznala da je zbog teškog detinjstva njeno samopouzdanje nisko. Nije verovala da zaslužuje da bude srećna i voljena.”

On joj je onda ponudio da joj pokaže i drugi način, da joj pruži mir i sigurnost u zamenu za njeno poverenje.

“Priznajem da sam bio opsednut njenim “pripitomljavanjem” i neko vrem je delovalo kao da uspevam. Međutim, u poslednje vreme sam počeo da shvatam da ona u tajnosti živi potpuno drugi život”, kaže zabrinuti muškarac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Ona nudi seks show preko interneta za novac, nalazi se sa drugim muškarcima i vraća se na stari put. Užasno sam razočaran. Prijatelji su me upozorili da se na svim društvenim mrežama ponaša kao budala, ali moj problem je što je obožavam i ne mogu da zamislim svoj život bez nje u njemu. Znam da je ona sebi najveći neprijatelj, ali i dalje verujem da mogu da je spasem od same sebe”, kaže razočarani mladić.

Kada se suočio sa njom, rekla mu je da je ovo slobodna zemlja i da, ako želi da se viđa sa drugim devojkama, onda ima njenu dozvolu, međutim, on nije zainteresovan za to.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Ono što ja želim jeste da se ona smiri, da prihvati moju ljubav i da počne da veruje u sebe”, zaključio je.

“Ako tvoja devojka veruje da je emocionalno oštećena zbog teškog detinjstva, da li bi prihvatila da potraži profesionalnu pomoć? Ovakvim načinom života dovodi u pitanje i mentalno i fizičko zdravlje. Najbolje bi bilo da se obrati nekome i bilo bi dobro da je ubediš da to i uradi”, odgovorila je Džejn.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar