Đoković uterao strah u kosti porodici Nadal: Otvoreno su navijali da Novak izgubi u finalu Rolan Garosa

Svesni su da je pitanje vremena kada će Srbin prestići Rafu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Fotoe: David Lobel / Zuma Press / Profimedia

Toni Nadal, stric španskog tenisera i njegov bivši trener, napisao je kolumnu za španski Pais i objasnio da će broj osvojenih grend slem titula odlučiti ko će biti najveći teniser svih vremena. Takođe, Toni je otrkio kako je navijao protiv Đokovića u finalu Rolan Garosa.

Srpski teniser se sada nalazi na samo jednu titulu od Rafe i Rodžera, tako da ne čudi što Nadalu nije drago što je Novak podigao pehar u Parizu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Videli smo dobru igru i rasplet koji Novaka opasno približava Federeru i Rafaelu u borbi koju žele da završe u svoju korist, kao igrači sa najviše osvojenih najvećih titula. Naredna dva turnira, Vimbldon i US Open, verovatno će biti presudni. Ne bih da se usudio da donosim zaključke, ali se usuđujem da verujem da će moj bratanac osvojiti jedan od njih – napisao je Toni, koji sada radi sa mladim kanadskim teniserom Feliksom Ože-Alijasimom.

Otvoreno je priznao da se potajno nadao da će Đoković izgubiti od Cicipasa u borbi za njegov 19. grend slem.

– Jedino što je moglo donekle da ublaži razočaranje zbog Rafaelovog poraza bila bi Cicipasova pobeda u finale. Tokom dve nedelje turnira govorio sam to svojoj deci. Igrač za kojeg sam smatrao da je najsposobniji da pobedi Srbina na šljaci ako se ukaže prilika, osim mog bratanca naravno, bio je upravo Grk. I veći deo meča sam imao nadu da će se to dogoditi – napisao je Toni i dodao:

– Posle tesnog prvog seta, koji je Grk dobio u taj brejku, Novak je izgubio i drugi, sa vrlo ubedljivih 6:2. Delovalo je da je Stefanos na pravom putu. Ali onda se desilo nešto što smo već viđali – kada je ispred vas jedan od najvećih u istoriji ovog sporta, dok ne osvojite i poslednjih poen na meču, ne možete da se opustite.

Bastijan Ani spremio najveće iznenađenje u životu: Dolazi u Beograd i zbog nje troši 600.000 evra!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar