Objava koja će oduševiti fudbalske ljubitelje: Finale Evropskog prvenstva pred 40.000 ljudi!

- Želeli bismo da prikupimo dokaze o tome kako glavne događaje možemo da otvorimo za javnost - rekao je ministar kulture Velike Britanije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Catherine Ivill

Vlasti u Velikoj Britaniji objavile su da će polufinalnu i finalnu utakmicu Evropskog prvenstva na Vembliju moći da gleda 40.000 navijača.

Britanska vlada je odobrila planove za 20 “pilot događaja” koji će moći da se održe uz prisustvo gledalaca, uključujući Evropsko prvenstvo i teniski turnir u Vimbldonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želeli bismo da prikupimo dokaze o tome kako glavne događaje možemo da otvorimo za javnost da bi se oni odvijali sigurno i, što je još važnije, kako bi mogli da ostanu otvoreni – rekao je ministar kulture Oliver Dauden.

Međutim, već je sada jasno da će se žensko finale u Vimbldonu 10. jula i muško finale dan kasnije održava pred punim tribinama središnjeg terena. Taj grend slem, treći u sezoni, počinje 28. juna.

Utakmice u grupi EngleskaŠkotska i EngleskaČeška igraće se sa smanjenim brojem, od 22.500 gledalaca. Povećanje popunjenosti tribina na 50 odsto kapaciteta ostvariće se za dve utakmice osmine finala koje se igraju na Vembliju.

Na EURO 2021 navijači koji su kupili ulaznice za utakmice na Vembliju moraju da pruže dokaz o vakcinaciji ili nedavni negativni rezultat testa na Covid-19.

Selektor Danske besan kao ris: Kad imate koronu meč se odlaže, a kad vam stane srce, nikom ništa! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar