Saznala sam šta moj dečko radi pred drugovima i šokirala se, a sada je bez blama to uradio i PREDAMNOM

Devojka ne zna kako da dopre do njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sjajno je kada imate dobar seksualni život.

I kada i vi i vaš partner uživate u njemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali nije sjajno kada vaš partner vaša iskustva deli sa drugima.

Pogotovo ako to radi bez vašeg pristanka.

Jedna Britanka se našla u takvoj situaciji.

Sa namerom da zatraži savet, poslala je pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders i objasnila u kakvoj situaciji se nalazi.

“Moj dečko deli intimne detalje iz našeg seksualnog života sa svojim drugovima i muka mi je od toga”, napisala je devojka i dodala da on ima 22, a ona 21 godinu.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Prošle nedelje u pabu se jedan od njegovih drugova izleteo i rekao: Čuo sam da nisi mnogo spavala prošle noći.” Kada sam ljutito pogledala u svog dečka, složio je teleći pogled i samo slegao ramenima”, rekla je.

Da stvar bude gora, u trenutku kada je mislio da ga ona ne čuje, hvalio se orgazmom koji je postigla dok je bila na njemu. Štaviše, imitirao ju je.

“Bila sam potpuno ponižena, a kada sam se kasnije suočila sa njim, negirao je da me je imitirao i rekao mi da prestanem da bivam toliko osetljiva. Kako da doprem do njega?”, upitala je devojka.

Foto: Shutterstock

“Tvoj dečko zvuči kao nezrela osoba, a ako smatra da treba da se hvali vašim privatnim životom svojim prijateljima, verovatno je i nesiguran. Jasno mu recite da želite da vaš seksualni život zadržite samo za sebe. Recite mu da malo zabave i smeha sa prijateljima može da ga košta vaše veze. On je još uvek mlad, ali mora da nauči gde su granice”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar