Suluda teorija ruskog političara posle poraza od Belgije: Stavili su nam nešto u hranu i piće!

Jednostavno rečeno, ko izgubi ima pravo da se ljuti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Anton Vaganov/Pool via AP

Ruska fudbalska reprezentacija juče je u potpunosti nadigrana od strane nacionalnog tima Belgije sa 3:0 u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva u fudbalu.

Ovaj poraz “zbornaje komande” izazvao je veliko nezadovoljstvo u Rusiji, a među mnogim kritičarima našao se jedan političar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o lideru partije “Komunisti Rusije”, Sergeju Malinkoviču, koji je šokiran porazom od Belgije, ali iz kranje bizarnih razloga.

Momci su nas potpuno izneverili na Dan Rusije. Naravno, cela ekipa je znala za ovaj dan, pa je morala da se pripremi bolje. Želim da kažem još nešto. Da su izgubili pre nekoliko godina, rekli bismo ‘dobro, izgubili, pa izgubili’. Odnosno, ne bi zalazili duboko u jedan poraz. Ali sada, posle događanja sa našom teniserkom Janom Sizikovom, koja je jednostavno zadržana u Parizu zbog nekih apsurdnih optužbi, ne bih se iznenadio ničemu – rekao je Malinkovič za “Sport24.ru”

Naime, on ima i teoriju zbog čega su reprezentativci Rusije igrali veoma loše na otvaranju Evropskog prvenstva.

Ruskoj reprezentaciji je pre moglo da bude ubačeno nešto u piće, ili u hranu. Ne znamo u kakvom su stanju izašli na teren. Selektor nije idiot, ne želi da izgubi mesto. I, siguran sam, s njim je vođen razgovor na najvišem nivou. Ali zato ispitajte… Ovde je definitivno umešana treća strana. Zbog toga je, prema mom mišljenju, neophodno da vratimo sovjetsku tradiciju – pet oficira FSB (nacionalne bezbednosti) mora da putuje sa ekipom na svaku utakmicu. Najbolje je da budu infiltrirani u tim i da niko ne zna ko su oni. Ukratko, tim mora da ima osobu odgovornu za moralnu i političku situaciju – elaborirao je političar.

Imao rešenje i za situaciju u kojoj nisu otrovani, ali je ona još rigoroznija.

Ako se ispostavi da ih niko nije otrovao ili ozračio, onda treba da se smeni trener, a igračima da se oduzme bonus za ovu utakmicu. U mečevima sa Danskom i Finskom tim mora da se iskupi krvlju za svoju krivicu – burno je završio Malinkovič.

Belgija počistila Rusiju usred Sankt Peterburga: Azar podsetio na stare dane, Lukaku je mašina! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar