NEODOLJIVI

Rođenima u ova tri znaka horoskopa niko ne može da odoli: Oni su NAJHARIZMATIČNIJI u celom zodijaku

Pripadnici ovih znakova privlačnost isijavaju stalno i neprestano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Anastasia Gepp

Ko od horoskopski znakova najviše seje harizmu oko sebe i podseća okolinu koliko je jak, snažan i privlačan?

Mnogi znaci zodijaka poseduju tu “magnetičnu” prirodu ali samo na trenutke i u određenim situacijama. Ipak, rođeni u ova tri znaka privlačnost isijavaju stalno i neprestano, smatraju se za najharizmatičnije, pa im je zaista jako teško odoleti.

BIK

Bikovi jako dobro znaJU šta neće, zato u životu jurE samo ono što hoće. Pripadnici ovog znaka su nesumnjivo jedan od najmoĆnijih i najharizmatičnijih pripadnika zodijaka, i nikad ne odustaju od zadatog cilja. Oni kad “uhvate” nešto u svoju mrežu, ne puštaju. Kada krenu ka cilju neustrašivi su i žilavi, i opcija nemoguće ne postoji u njihovom karakteru.

ŠKORPIJA

Kod Škorpija nikada nećete znati šta stvarno misle o vama ili o situaciji ako ga ne pitate. Tajanstveni psihološki profajleri “čitaju” vas kao knjigu, a da vi to i ne naslućujete. Zato se njihova moć i harizmatičnost oseća samim prisustvom, gde god da se pojave. Iako vas podilazi jeza u prvom trenutku, a možda i strah, šarmiraće vas prisustvo moćne sile ovog psihologa zodijaka. Pazite šta govorite pred Škorpijom, ona zna da čita između redova.

LAV

Harizma i moć su drugo ime za pripadnike znaka Lava, zato bez njih ne bi bio potpun ovaj spisak harizmatičnih znakova zodijaka. Lav je arogantni vođa koji obožava da naređuje i ne trpi nikakva odupiranja, a ima moć da ga ljudi slušaju prate i čak obožavaju. A jednom Lavu od obožavanja i ne treba ništa više. Zato će vas obasjati svojim jakim Suncem i dozvoliti da sijate pored njega. Ne smeta njemu da deli svetlost jer njegov glamur, harizmu i sjaj niko ne može zaseniti.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar