Ljuta Milica Todorović odbrusila hejterima: Navikli smo na to da se IZBACI DOJKA, mi smo ograničen narod

Nije ih štedela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Milica Todorović, poznata mlada pevačica i nekadasnja pobednica ,, Zvezda Granda” pored svojih pesama, poznata je i po otvorenom duhu i neposrednosću.

Ovoga puta sama je vrlo otvoreno, bez blama, u jednoj emsiji govorila o operaciji nosa koju je nedavno uradila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim čim se javno oglasila, naišla je na bezbroj negativnih komentara i osuda. Pevačica se uopšte nije potresla i hrabro je odgovorila:

Foto: Printscreen/Instagram

-Apsurdno je da se vidi neka promena na tvom licu i kao “Jel si radila možda nešto od estetskih korekcija?”, a ti kažeš: “Ja? Pobogu!”. Mislim, to je stvarno apsurdno, tako da, možda se vidi neka razlika i treba da se vidi, jer je mislim polomljena ta kost što se devijacije tiče, ali meni nije bila devijacija toliki problem, opet se ponavljam, što me to izluđuje, ljudi! Nemoj da ste me više ikad pitali nešto za nos, jer sam 500 puta rekla da sam nos operisala iz zdravstvenih razloga, jer sam prskala kapi koje su mi uništile sluzokožu i to je to – rekla je ona za Mondo.

Pored komentara vezanih za estetske korekcije i Miličin fizicki izgled na društvenim mrežama nedavno je bila prozvana i kao neko ko ne ume da se obuče, i kao neko bez imalo stila; na to je takođe odgovorila:

-Oni su navikli da sve budu iste, da sve budu šljokice, da se vidi butka, da se izbaci dojka, mi smo malo ograničen narod što se tiče toga, tako da, I’m sorry, ali ja ću se uvek obući onako kako mislim da treba, nekad su tu i šljokice, zavisi, kako mi dune. Kad meni stilistkinja donese, ja kažem meni je ovo prelepo, znači znam da kažem ovo je lepo, ovo nije lepo, ali ti sad mene samu da pustiš svaki dan da se šetam, bože me sačuvaj, što bi rekla Nataša Bekvalac “kao socijalni slučaj”, zaključila je Todorovićeva za pomenuti medij.

Milica Todorović drugu udarila auto KAMENOM, on sve snimio: Pošto je nov, ja ti RAZBIJAM (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar