Horor usred noći: Počeo je da me psuje i da se skida go, a onda sam otkrila ŠTA tri godine krije od mene

Ona se brine šta će se dogoditi kada ode u krevet s dečkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Posle tri godine srećne veze, Britanka je doživela veliki šok kada je shvatila da njen dečko mesečari i da se noću pretvara u sasvim drugačiju osobu.

– Moj dečko ima najdublji san koji sam ikada videla. Bukvalno moram da ga guram i drmusam da bih ga probudila. To nije sve, on se toliko teško budi da me sve vreme psuje i vrđa, i naziva me k….m jer mu ne dam da spava – objašnjava žena i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dojadilo mi je sve. Redovno se dešava da on ne čuje alarm i da kasni na posao. Na primer, jutros dok sam pokušavala da ga probudim, rekao mi je da sam bednica, da ga ostavim na miru, da ne želi da bude sa mnom i naravno da odmah od….m iz sobe.

– Želim da budem sa njim, ali sada se već plašim da legnem u krevet pored njega jer ne znam da li će uspeti da se probudi ujutru ili će me opet vređati. Takođe, prestravljena sam da se nešto ne dogodi katastrofalno poput požara ili zemljotresa, a ja neću moći da ga probudim – u dilemi je ona.

Foto: Freepik/drobotdean

– Međutim, u poslednjih nekoliko nedelja, sve se pretvorilo u pravi horor. Jedne noći su me probudili čudni zvuci, i videla sam njega golog kako se sprema da izađe iz kuće. Pokušala sam da ga sprečim a on je počeo da me psuje, a potom me je gurnuo na pod. Zanemela sam od šoka kada sam shvatila da je on mesečar, i da je u stvari, u dubokom snu – navodi Engleskinja.

Foto: Freepik/wavebreakmedia_micro

– Kada smo posle te prve epizode razgovarali, on mi je rekao da mesečari još od tinejdžerskih dana. Ali, dok smo u vezi to se nije događalo, i zato mi je sve ovo bilo toliko čudno. Sličan noćni horor se ponovio još nekoliko puta, a on je tada urlao da ga “pustim da ide u park”, go, naravno. Sada se već pitam ko je čovek sa kojim živim više od tri godine – priznaje ona.

Foto: Freepik/wavebreakmedia_micro

– Kada sam mu sve ispričala, on mi se izvinio zbog svog ponašanja, ali je i dodao da nemam prava da se ljutim na njega, jer to nije radio on već njegova “spavačka verzija”. Nisam sigurna da mogu još dugo da izdržim njegovo mesečarenje – zaključila je Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (2)

Ostavite komentar