Moja devojka želi da vodimo ljubav s još jednom ženom, zanemeo sam kada sam video KOGA je odabrala!

Njegova fantazija se neočekivano pretvorila u veliki problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Najveća seksualna fantazija jednog Engleza je bila da ima seks sa dve žene, a kada mu se ukazala prilika da je ostvari u praksi, počeli su problemi.

– Ja imam 38, a moja devojka 42 godine. Iako smo samo nekoliko meseci u vezi, hemija između nas je neverovatna a seks je fantastičan – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Otvoreno pričamo o našim fantazijama i ona zna da je moja najveća želja “trojka” sa dve žene. Odmah joj se svidela ideja i rekla je da će ona da pronađe tu drugu ženu.

– Posle nekoliko dana mi je pokazala sliku svoje prijateljice i rekla da će ona biti naša partnerka. Nisam mogao da verujem kada sam video fotografiju, jer drugarica moje devojke je neverovatno građena i toliko seksi da sam se istog trenutka uzbudio – objašnjava muškarac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Da sve bude još bolje, njena prijateljica je oduševljena celom idejom i jedva čeka da se vidimo. Međutim, sada kada mogu da ostvarim svoju fanataziju u stvarnosti, počeo sam da se predomišljam. Šta ako se ne svidim njenoj drugarici, šta ako mi se ne dopada da moja devojka ima seks s drugom ženom? – u dilemi je Britanac.

Foto: James Veysey / Camerapress / Profimedia

– Ili, šta ako se mojoj devojci ne svidi što ja imam seks s njenom prijateljicom? Šta ako sve krene naopako, i moja devojka proceni da joj ja više nisam dovoljan – navodi on.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Razgovarao sam s devojkom o mojim strahovima, i ona mi je rekla da je takođe nervozna, ali i da ne možemo da znamo šta će se dogoditi, dok ne probamo “trojku”. Ako to uradimo, posle više nema kajanja. Nisam siguran šta da radim. Sada želim da nisam bilo šta pominjao – zaključio je Englez.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar