Mladić iz Subotice krenuo u Kruševac da upozna DEVOJKU: Dan kasnije stigla mu je šokantna PORUKA

On je opisao kako ga je umesto ljubavnog susreta sačekalo veliko iznenađenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock/Alexandra Rotanova

Jedan mladić podelio je prošle godine svoju ispovest na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja isksutva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

Naime, ovaj muškarac je odlučio da nakon “onlajn” poznanstva sa jednom devojkom poseti Kruševac u kojem je živela i tako, verovatno, ostvari nešto više od dopisivanja. Međutim, umesto ljubavnog susreta sačekalo ga je veliko iznenađenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dopisivao sam se s jednom devojkom preko interneta mesecima i dogovorimo se da se vidimo. Od Subotice sam vozio do Kruševca da bismo se videli, čuli se pre nego što sam krenuo, a kada sam stigao, nje nema. Zovem je, šaljem poruke, ona nedostupna – piše ovaj mladić i dalje objašnjava:

– Čekao sam je tri sata, pa da se ne znam šta desilo, našla bi način da mi javi za to vreme da neće doći. Ali ne, niti se javlja niti odgovara na poruke. Sednem u kola i vratim se kući. Sutradan vidim poruku od nje gde se izvinjava što me je ispalila, kaže uplašila se pa nije došla. Pa brate mili, mogla si poruku bar da pošalješ, da ne čekam satima kao budala i još se pitam da joj se nešto nije desilo – požalio se i na kraju dodao:

– Sad me pita da se ponovo nađemo. Razumem da se uplašila i da ima tremu, ali to nije razlog da nestane, mogla je da pozove ili pošalje poruku i odloži, ovo je čisto nepoštovanje i sprdanje sa mnom i mojim vremenom. Ceo dan odvojim da odem na drugi kraj države, da bi me ona ignorisala. Ko mi garantuje da opet neće to uraditi? – zaključio je razočarani mladić.

Marija je slavila rođendan sa drugaricama kada je izbio SKANDAL: Zbog MOMKA sa sela preseo joj život 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

Ostavi komentar

 1. Razumem ja sve, ali subotica nije mali grad… Da li je moguće da moraš tražiti devojku “onlajn” u Kruševcu? Nema ni jedna slobodna u SU? Zapitaj se ti malo…ok ispalila te, ali ti si ovako, inače dobro?

  Odgovori
  • Pa mozda mu se dopala bas ta iz Krusevca.Ne kupuje covek krompir nego trazi devojku, a kad ti se neko svidja ides i na drugi kontinent,a ne u Krusevac.

   Odgovori
 2. Odmah beži. Nema opravdanja za to. Čuj nije mogla poruku da ostavi. Kao da živi 2 ulice dalje, pa ono, prošetaćeš se ponovo. Samo dalje od takvih.

  Odgovori
 3. Imao sam kolegu u susednoj kancelariji koji nije “silazio” sa “Krstarice”. Koja god devojka da se pojavi odmah je “startuje”. Odlucim da se “transformisem” u barsku damu koja je posle burne noci ustala mamurna, naravno ja pazljivo sam odabrao ime: Golisava. Manje od jednog minuta jevproslo on je “zakucao” na moja vrata. Naravno zamolio sam ga da saceka da “podignem btetelu”, da ovo… da ono…..
  Tri sata me je cekao ispred bioskopa “Krsevac” dok smo se mi “kudali od smeha” uvek kada ga sretnemo. Danas desetak godina kasnije ne prica sa nama.

  Odgovori
 4. Drugi put ce svakako cekati par sati ranije,a ti samo dodji…koja dijabola,ja od kad se ozenih spavam sa jednim otvorenim okom…,

  Odgovori

Ostavite komentar