Saznala sam da me je varao 10 godina: On se ničega NE SEĆA, ali mi je zato ljubavnica SVE ISPRIČALA

Oseća se povređeno i ogorčeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock/Kaspars Grinvalds

“U skrivenom folderu na kompjuteru svog supruga sam pronašla intimne mailove između njega i neke žene, ali ne mogu da razgovaram sa njim o tome, jer ima demenciju.”

Ovako je žena, koja je zatražila savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders, započela svoje pismo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je objasnila u kakvoj situaciji se nalazi.

“Imam 67, a moj suprug 71 godinu. U braku smo preko 40 godina, a njemu je pre dve godine dijagnostifikovana demecija. To nas je oboje slomilo”, kaže žena i dodaje da se on uvek bavio porodičnim finansijama, da je bio biznismen i da joj nikada nije bilo dozvoljeno da pipne njegov kompjuter, ili telefon.

“Nakon njegove dijagnoze, prodali smo kuću i preselili se u bungalov, kako bismo mu sve olakšali, a on zbog svoje bolesti nije bio u stanju da koristi kompjuter. Kada sam postavljala sve u našem novom domu, doživela sam ogroman šok kada sam naletela na mailove i fotografije u tajnom fajlu. Imali su nadimke jedno za drugo – Džindžer i Fred, pretpostavljam kao Džindžer Rodžers i Fred Aster”, napisala je.

Foto: Freepik/aleksandarlittlewolf

“U tim porukama je hvalio njenu seksualnu tehniku, dok je ona pisala o tome koliko je on moćan. Pozvala sam njegovu ljubavnicu i pristala je da se nađemo kod nje kući. Osetila sam mučninu dok sam slušala detalje o njihovoj vezi. Ona je neudata žena u kasnim pedesetim i izgleda kao mlađa verzija mene. Nikada se nije udavala. Rekla mi je da je znala sve o meni i da je njihova afera trajala deset godina. Nema svrhe da bilo šta pitam svog muža, jer se neće setiti. Nije sposoban da brine sam o sebi i u potpunosti zavisi od mene. Ne može da mi da odgovore, a sada ga ja negujem i kiptim od besa. Kada mi naiđu lošiji dani, razmišljam o tome da ga smestim u dom. Užasno sam ogorčena”, završila je žena.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Užasno je to što ste saznali, ali nemojte učiniti ništa zbog čega biste kasnije mogli da zažalite. Preživećete ovaj težak period, ali će vam možda biti potrebna pomoć da ga prebrodite. Vaš suprug se loše ponašao i razumem da su vam potrebni odgovori u vezi sa tim zašto je imao aferu. Nažalost, nikada nećete čuti njegovu stranu priče. Neće biti jednostavno, ali ako budete odlučili da možete da mu oprostite, moraćete da podvučete crtu, da nastavite dalje i da probate da se sećate lepih vremena. Ako to ne budete uradili, nastavićete da bivate nezadovoljni i ogorčeni”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

  1. Zaslužio je i gore od smeštanja u dom, zašto da neguje čoveka koji je varao punih deset godina!? Ko zna i šta je pre toga radio, bednik.

    Odgovori

Ostavite komentar