Rozga u ljubavi sa sedam godina MLAĐIM kuvarom? Vezi kumovao Tonči Huljić, a OVAKO su se upoznali (FOTO)

Pevačica se ne odvaja od svog novog dečka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Č.Vukojičić

Pevačica Jelena Rozga uživa u ljubavi sa sedam godina mlađim kuvarom Ivanom Pažaninom kog je upoznala kada je, zajedno sa Tončijem Huljićem i pevačem Joletom, gostovala u njegovoj emisiji, piše Kurir.

Kako se navodi, Tonči je tada rekao da misli da je Jeleni vreme za udaju, dok je Jole konstatovao da je Ivan slobodan i da mu je vreme za ženidbu, te da bi njih dvoje bili idealan par.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izvor pomenutog medija rekao je kako su Jelena i Ivan stupili u kontakt odmah nakon snimanja i redovno su se dopisivali, a zgodni kuvar pevačicu je osvojio kulturom i pažnjom. Uz to ju je nekoliko puta i iznenadio spremanjem specijaliteta koji su je oduševili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Ovaj Splićanin je poznat kao jedan od najboljih hrvatskih kuvara, a njegove specijalitete probali su teniser Novak Đoković, holivudski glumac Džon Malkovič, vozači Formule 1, ali i članovi kraljevskih porodica, među kojima i princeza od Monaka, piše Kurir.

-Ona je presrećna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se videlo da varnice između njih postoje, a gde ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd pre nekoliko dana, gde je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac – rekao je dobro obavešten izvor za pomenuti medij.

Na svadbu ćerke Mila Đuraškovića potrošeni MILIONI: Pevala Jelena Rozga, a tek da vidite venčanicu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar