Poznato stanje maloletnika koji je ranjen u Baru: Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju smešten u „Ljubović“

Viša državna tužiteljka u Podgorici je ovlastila službenike barske policije da izvrše uviđaj bez njenog prisustva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Sergei Iudin, EPA/ BORIS PEJOVIC

Verbalni sukob maloletnih mladića u Baru eskalirao je tučom i upotrebom hladnog oružja, a epilog je ranjavanje nožem dvojice mladića od kojih je jedan završio na bolničkom lečenju.

Srećom on je van životne opasnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maloletni H.L. (17) iz Bara, osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju koje se dogodilo u Baru u petak veče, upućen je u Javnu ustanovu za smeštaj dece i mladih sa problemima u ponašanju Centar „Ljubović“ u Podgorici.

U masovnoj tuči maloletnika, H.L. je nožem ranio sugrađanina M.M. koji je hospitalizovan u Opštoj bolnici Bar. Takođe, povređeni u masovnoj tuči L.M. nije zadržan na bolničkom lečenju.

“Braća su se često SVAĐALA!” Novi detalji ubistva i samoubistva u Novom Sadu: Rodbina ih danima tražila

U masovnoj tuči maloletnika koja se dogodila u petak veče oko 23.05 časova na šetalištu u Baru došlo je do fizičkog sukoba između više lica kojom prilikom su dva lica povređena upotrebom oštrog predmeta, od kojih je jedno zadržano na bolničkom lečenju. Barska policija je došla do saznanja da je povrede oštećenima nanio H.L. (17) iz Bara. U radnjama H.L. stiču se elementi krivičnog dela ubistvo u pokušaju na štetu M.M. i L.M., navodi se saopštenju Uprave policije

Upoznata je viša državna tužiteljka u Podgorici koja je ovlastila službenike barske policije da izvrše uviđaj bez njenog prisustva.

Policija je lišila slobode osumnjičeno maloletno lice koje je izvršilo krivično delo teško ubistvo u pokušaju. On je u zakonskom roku priveden postupajućem tužiocu.

S obzirom da je maloletan Centar za socijlani rad je doneo rešenje da se uputi u Javnu ustanovu za smještaj dece i mladih sa problemima u ponašanju Centar „LJubović“ u Podgorici.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar