LEPO I KORISNO

Kaća Živković postaje ZAŠTITNO LICE klinike za estetsku medicinu?! Priča se da će zaraditi pozamašnu sumu

Pevačica ne krije da redovno posećuje ovu kliniku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Katarina Živković, baš kao i većina njenih kolega, prethodnih godinu dana nigde nije nastupala zbog pandemije koronavirusa.

Ipak, kako se čini, sreća joj se osmehnula, te joj je jedna klinika za estetsku hirurgiju ponudila da bude njihovo zaštitno lice, piše Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Kada ju je pozvala doktorka koja ju je par godina ulepšavala i upitala je da li bi za novac pristala da krasi bilborde po gradu i da reklamira kliniku putem društvenih mreža i u TV emisijama, Kaća je bez razmišljanja to prihvatila – rekao je izvor blizak pevačici za pomenuti medij.

-Ona obožava tu kliniku, a doktorki koja je drži bezrezervno veruje. Stalno priča da zasluge za njen mladalački izgled idu upravo doktorki i da zahvaljujući njoj sada izgleda puno bolje nego pre deset godina – dodao je izvor dalje.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Kako se navodi, honorar koji joj je ponuđen za ovaj posao i više je nego dovoljan da od toga živi narednih godinu dana.

-Kaća na toj klinici radi dosta toga, od epilacije do mezoterapije i vampirskih tretmana. Kod njih je povećavala usne hijaluronskim filerima i radila botoks. Kako se to mora održavati na svakih par meseci, ona će deo dogovorene sume kompenzovati kroz to – rekao je dalje izvor za Alo.

Sa druge strane, Kaća nije želela da komentariše poslovnu ponudu, ali je priznala da redovno posećuje tu kliniku.

-Poznato je da tamo odlazim često i da se osećam kao kod svoje kuće. Doktorka Kristina je postala u neku ruku i moja drugarica i sve što joj bude trebalo u budućnosti, ja ću joj biti na raspolaganju, baš kao i ona meni. Spojile smo lepo i korisno, pa osim poslovne saradnje, imamo i prijateljsku vezu, a uz sve to, izgledamo nikad lepše i mlađe – rekla je pevačica za Alo.

Kaća Živković objavila VRELU fotku iz teretane: Svi gledaju u njen STOMAK i biceps (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar