Radonjić sprema strašan tim za sledeću sezonu: Tandem se vraća u Crvenu zvezdu!

Biće zanimljivo videti reakciju "delija"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Crvena zvezda je ostvarila primarni cilj za ovu sezonu, a to je osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu. Pred Zvezdom je finiš Superlige Srbije, dok uprava crveno-belih jednim okom već gleda ka narednoj sezoni.

Dejan Radonjić će sasvim sigurno voditi ekipu u sezoni ispred nas, pa je rešio da angažuje dobro poznate košarkaše. Trener Zvezde želi da ima tandem iz svog prvog mandata na klupi Zvezde. Kako saznaje „Srpski telegraf”, Luka Mitrović i Stefan Jović se nalaze veoma blizu od povratka u klub sa Malog Kalemegdana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Biće zanimljivo videti Luku Mitrovića ponovo u dresu Zvezde, pošto su “delije” bile prilično brutalne prema njemu u nedavno završenom finalu ABA lige. Bivši kapiten Zvezde je sa crveno-belima osvojio tri puta ABA ligu, isto toliko puta Superligu, kao i četiri Kupa Radivoja Koraća.

Jović je za Zvezdu igrao tri sezone, a poput Mitrovića po tri puta je osvajao ABA ligu i Superligu, dok je u Kupu Radivoja Koraća osvojio dva trofeja. Jović je tokom boravka u Himkiju imao dosta problema sa povredom leđa.

Priča koja je uzburkala srpsku košarku: Alen Smailagić između Zvezde i Partizana!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar