Srbin i dva fantastična stranca stižu u Humsku: Partizan bacio karte na sto, Iliev najavio bombe!

Očekuje se jači Partizan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsportphoto

U Humskoj se očekuje velika rekonstrukcija tima i svima je jasno da Partizan mora da dovede top fudbalere ukoliko želi da bude konkurentan sa Crvenom zvezdom, koja je najavila da će imati najjači tim u poslednjih 25 godina.

Operativac crno-belih Ivica Iliev je otkrio karte na sto za letnji prelazni rok i obelodanio da će u Partizan stići dva strana napadača. Kako kaže Iliev, reč je o sjajnim fudbalerima, što može da raduje navijače Partizana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radimo na angažovanju dvojice fantastičnih napadača! Stranaca! I moraju da dođu. Obojica! To je prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Stanojevića, koji je za mene najbolji trener. Mi smo prošle godine prodali Sadika, a Suma nije imao sezonu na top nivou. I to se odmah osetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone – rekao je za Kurir Ivica Iliev.

Pored stranih fudbalera, očekuje se da u Humsku stigne i najmanje jedan fudbaler sa srpskim pasošom.

– Desiće se dolazak jednog, ili dvojice domaćih igrača. Tu je i naša neverovatna omladinska škola, puna bisera. I vrapci na grani znaju da smo najjači u Evropi. Mali Jović je partijama tokom proleća, posebno u dva derbija zaludeo Evropu. On sa 18 godina već odskače od vršnjaka. To nije promaklo našem selektoru Draganu Stojkoviću koji je oduševljen njegovim kvalitetima, pa ga je poveo sa reprezentacijom u Japan – jasan je Iliev.

Humska treperi kao da nebo gori: Ivica Iliev otkrio da li se Leonardo vraća u Partizan



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar