Veleobrt u slučaju Čedinog DIVLJANJA na Novom Beogradu: Svedoci otkrili pravu ISTINU o incidentu

Svedoci ispričali da se Jovanović nije sukobio sa pripadnicima navijačke grupe, već sa muškarcem u čijem je društvu bio u bašti kafića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lidera LDP Čedomira Jovanovića, koji je posle incidenta koji je pijan izazvao u sredu uveče na Novom Beogradu tvrdio da su ga ispred zgrade sačekali i napali navijači i pretili njemu i njegovoj porodici, demantovali su svedoci haosa ispred lokala.

Očevici su ispričali da se Jovanović nije sukobio sa navijačima i da nije bilo nikakve sačekuše, kako je tvrdio, već sa muškarcem u čijem je društvu bio u bašti kafića koji se nalazi odmah pored fast fuda “Pončo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svedoci su ispričali da je Jovanović došao u kafić sa dvojicom muškaraca i da se potom sukobio s jednim od njih. Prema njihovim navodima, posvađao se s jednim od njih, udario ga u glavu, a potom gađao stolicom. Ispričali su da je mladić kog je Jovanović napao pobegao u fast fud lokal “Pončo”, a lider LDP ga je pojurio i pokušavao da otvori vrata koja je ovaj držao zatvorena sa unutrašnje strane. Kada je video da ne može da uđe, Jovanović je uzeo kamen sa zemlje i gađao izlog, a muškarac kog je jurio pobegao je na zadnja vrata – otkriva izvor.

Kako navodi, niko od prisutnih nije čuo zbog čega se Čedomir Jovanović posvađao, a potom i fizički sukobio s momkom u bašti. Na mesto incidenta, podsetimo, brzo je stigla i patrola policije, a lider LDP-je, pre nego što su ga priveli u stanicu i alko-testom utvrdili da ima više od 1,5 promila alkohola u krvi, šutirao i njihove automobile.

Foto: M.M./ATAImages

– U trenutku alkotestiranja imao je preko 1,5 promila alkohola u krvi, što znači da je u vreme kada je pravio incident imao preko dva. Recimo, ukoliko je pio viski, morao je da popije bar flašu da bi u krvi imao toliku količinu alkohola – objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, interesantno je da je Jovanović, kada je priveden u policiju, izjavio da su ga napali i vređali navijači “koji su ga te večeri, kao i prethodnih, sačekali ispred zgrade”, ali da nije mogao da se seti da je lomio, razbijao i šutirao.

– Posle incidenta insistirao je na tome da njemu i njegovoj porodici preti opasnost od navijača i da im treba službeno obezbeđenje, bez kog su nedavno ostali – kaže sagovornik Kurira i dodaje da je istina da su pripadnici jedne navijačke grupe identifikovani u blizini, ali da oni, prema dosad prikupljenim dokazima, nisu imali nikakve veze s incidentom koji je Jovanović pijan napravio.



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar