Glumac iz “Igre sudbine” ŠOKIRAN napadom: “Čovek je pomislio da je lik kog igram stvaran, dođite sebi”

Ističe da neće tužiti čoveka koji mu je naneo povrede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Miljan Davidović fizički je napadnut juče, 3. juna, u Beogradu.

Kako se i navodilo, motiv napada nepoznatog muškarca je taj što mu se nije dopalo što je glumac u seriji pretukao njegovog omiljenog lika (?!).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ljudi misle da se serija stvarno događa. Čovek je verovatno pomislio da je lik kog igram stvaran i hteo je da se s njim obračuna. Šokiran sam – kaže Miljan koji je napadnut ispred roštiljnice.

Ističe, neće tužiti čoveka koji mu je naneo povrede.

– On je mene samo jednom udario pesnicom. Imam modricu ispod oka. Neću ga tužiti. Još mi samo treba da se vucaram po sudovima. Apelujem na ljude da dođu sebi. Kako im objasniti da to nije stvarnost, da je samo serija. Mi smo samo glumci koji igramo te likove. Ceo incident mi je jednako bizaran kao i onaj od pre mnogo godina kad su Srbi potpisivali peticiju da Kasandru puste iz zatvora – objašnjava dramski umetnik.

Pretučen glumac Miljan Davidović!

Inače, Miljan je rođen 30. novembra 1978. godine u Sanskom Mostu. Godine 2000. upisao je Akademiju dramskih umetnosti u Banjaluci, u klasi Svetozara Rapajića. Diplomirao je 2004. godine u Beogradu, u klasi Predraga Ejdusa. Stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine. Od jeseni gledaćemo ga i filmu i seriji “Toma”, a imao je prilike da radi s pokojnim Džejom Ramadanovskim na filmu “Vikend s ćaletom”.

Izvor: Telegraf

Komentari (1)

  1. Ово што се МИљану Давидовићу десило, доживео је давне 1948. године један други глумац. Он је у филму "Бесмртна младост" глумио агента Специјалне полиције за време окупације. Првих дана приказивања отишао је у биоскоп "Јадран" како би видео филм и себе у њему. Изашавши на улицу буде тешко физички нападнут од једног такође гледаоца филма уз гласне оптужбе, да је за време окупације хапсио и у затвору злостављао ухапшене комунисте. Једва је сиромах главу спасао јер је се то догодило само три године од рата, када је у Бгд било довољно да се неко (и лажно) оптужи за сарадњу са окупатором, па да у најбољем случају оде на дужу робију.

    Odgovori

Ostavite komentar