BLISTA U HALJINI

Anastasija o PROSLAVI i majčinskom instiktu: Željka volim najviše na svetu, večeras ću da POPIJEM

Anastasija Ražnatović otkrila kako teče proslava, ali i šta planira za Cecin rođendan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u ulozi tetke, a danas posebno, jer je prvi rođendan malog Željka Ražnatovića, sina njenog brata Veljka.

Ona je prokomentarisala kako teče slavlje i da li će zapevati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sve je spontano, za svoj rođendan nisam pevala, jer sam popila. A mislim da ću popiti i večeras, tako da neću pevati. Nismo stigli da nazdravimo, spremali smo se, ovde ćemo. Jako sam srećna, ova godina je proletela, kao juče da se rodio. Proslavili smo za moj rođendan pesme, ništa ne fali još jednom – rekla je ona za “Kurir” i dodala:

– Veljko je predivan tata, sad mi je jasno da je predivan. Oduvek je znao sa decom, videla sam da će biti dobar u tome. Koliko ja nemam osećaja za to, toliko on ima. Nismo se lepo raspodelili, nadam se da će se to promeniti kad ja dobijem dete.

Anastasija je otkrila da je Željko vesela beba, a i da je počeo da priča:

– Željko se non-stop smeška, malo nešto priča. Zna da kaže “mama, tata, deda”. Rekao je teta jednom. Još je mali, dosta vremena provodi u Titelu, kad smo zajedno igramo se.

O majčinskom instiktu je rekla da joj se ne budi ta želja, i da ne planira u skorije vreme da se ostvari u ulozi roditelja.

Foto: ATA images

– Ne budi se majčinski instikt. Ne bih mogla da se zamislim. Sigurna sam da će doći kad budem dobila svoje dete. Željka volim, on je dete mog brata, volim ga najviše na svetu – kazala je pevačica.

Takođe, Anastasija je navela i da ne planira da staje na “ludi kamen”. Sa njom je saglasna i majka Ceca, pa ni ona ne planira isto da se udaje.

– Ja neću stati na ludi kamen, bićete obavešteni. Mama isto neće, oni se zabavljaju, njima je lepo. Nisam odabrala poklon za mamin rođendan još uvek – rekla je Cecina ćerka.

O nastupima sa majkom i karijeri je takođe pričala sa novinarskim ekipama.

– Počeću da nastupam krajem godine, spremam ostatak albuma. Ne znam kada ću da snimim duet sa mamom. Bitno mi je sama da izguram prvo, posle ćemo lako duete – rekla je Anastasija okupljenim novinarima.

Počelo SLAVLJE u restoranu: Oni su prvi stigli na GALA rođendan Cecinog unuka Željka (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar