Isplivala NAJMRAČNIJA tajna Miljana koji je UBIO majku u Kovinu: Bivšoj devojci radio nešto ZASTRAŠUJUĆE

Bio je u vezi s jednom od najzgodnijih žena u Kovinu, ali ju je stalno vređao i ponižavao u društvu, tvrdi poznanik nekadašnjeg košarkaša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock/iordani, Tanjug, Printscreen

Šta se to tačno dešavalo prošlog vikenda u kući porodice Davidović u Kovinu? Šta je to nateralo nekadašnjeg košarkaša Miljana (26) da, kako tvrde iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, svirepo ubije svoju majku Stanojku (62)?

Zbog čega je Stana, žena za koju svi tvrde da je bila nasmejana, umrla u strašnim mukama posle zverskog napada njenog sina jedinca?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O tome da je Miljan i ranije pokazivao tendenciju nasilničkog ponašanja, za Objektiv svedoči njegov vršnjak iz Kovina, koji je osumnjičenog za ovo svirepo ubistvo jako dobro poznavao. – Pre nekoliko godina imao je jednu devojku, baš lepu plavušu. Ona je nekoliko godina starija od njega. Važi za jednu od zgodnijih devojaka u Kovinu, ali je on znao da je vređa, ponižava i zlostavlja, i to pred drugim ljudima. Bili su možda godinu dana u ozbiljnoj vezi, a onda ga je devojka ostavila – kaže sagovornik Objektiva.

NASTAVAK OVE PRIČE ČITAJTE U SUTRAŠNJEM IZDANJU ŠTAMPANOG OBJEKTIVA ZA 02. JUN 2021. GODINE

PIŠE: Danica Ćuruvija

Foto: Objektiv.rs

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar