Šarmantni pekar u majici sa LIKOM Vučića i Putina otkrio: Evo zašto se hleb peče TAČNO 22 minuta (VIDEO)

Milan je oduševio sve svojim umećem, ali i majicom koju je imao na sebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TVPrva

Mirisi pekare širom ulice u ranim jutarnjim satima su nešto što zaista ulepša dan. Radnici ustaju u cik zore, kako bi spremili najukusnija peciva za sve one “rane ptičice”. Tako i u Jagodini postoji pekara u kojoj radi vredni i šarmantni pekar Milan, koji je u emisiji Jutro na TV Prva objasnio zašto hleb mora da se peče tačno 22 minuta – i to dok je nosio majicu sa likovima predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

– Radno vreme mi počinje oko pola 3-3. Da se ustane rano nije teško. Prvo se zamesi hleb, pecivo i onda idemo redom. Svako ima svoj deo gde radi. Oko pola 6 dolaze prodavacice, izbacuje se roba, svi rade svoj posao. Ja radim celo pekarstvo, ali ovde generalno lisnato testo, kiflice i krofne – rekao je Milan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje kako se pravi hleb, Milan odgovara:

– Treba jedno 370 grama brašna, jedno 7-8 grama soli, prašak za pecivo, 5-6 grama kvasca i tako. Peče se oko 22 minuta – rekao je Milan.

Ono što je svima izmamilo osmeh na lice, osim majica sa likom Vučića i Putina, jeste to što je striktan da hleb mora da se peče tačno 22 minuta i ni sekund duže, a na pitanje šta će se desiti ako se premaši koji minut, šarmantni pekar kaže:

– Pa osušiće se, neće biti svež, nije to to – rekao je Milan.

Svoje pekarske majstorije je otkrila i mlada Nevena, koja je zadužena za sendviče.

– Pravim trenutno sendviče. Moje radno vreme počinje u pola 5 ujutru. Spremam se polako, dolazim na posao, već sam tu oko pola 6, i polako krećem sa pripremom i onda sendviči kreću da izlaze u vetrinu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar