Moj dečko ima 32 godine i još je NEVIN: Gola ga preklinjem da vodimo ljubav, a njegov odgovor je BIZARAN

Ovakav problem sigurno nije očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Jedna Amerikanka je neočekivano naletela na problem jer njen dečko ne pokazuje bilo kakvu zainteresovanost za seks.

– Oboje imamo po 32 godine. U vezi smo tri meseca i on je zabavan, inteligentan i pažljiv… Ali, ogroman problem je što je on još nevin i ne pokazuje želju da to promeni – priča ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

–  Ja sam se nedavno razvela, moj bivši muž je bio kompulsivni preljubnik, i sa njim dvogodišnju ćerku. Razgovarala sam sa dečkom o seksu, i on mi je rekao da je prvo želeo da sačeka do braka, ali da mu je sada ipak najvažnije da to uradi sa pravom osobom – objašnjava žena i nastavlja:

– Međutim, situacija postaje sve gora i gora. Dočekam ga gola ili u oskudnom vešu, počnemo da se mazimo i ja vidim njegovu erekciju i znam da je uzbuđen… Pre neko veče sam mu šapnula da neizdrživo želim seks sa njim, a on mi je mlako i neubedljivo odgovorio da i on mene želi.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– On mi uvek odgovori na isti način: da ne može da uradi bilo šta jer nema kondome! To je, naravno, samo izgovor, jer nikada nije ni pokušao da ih kupi. Na duže staze, ovo ću teško istrpeti, jer on očigledno nije zainteresovan za seks, bar ne sa mnom. Da li ja grešim jer očekujem da naša veza napreduje i u tom smislu nakon tri meseca? Prijatelji mi kažu da raskinem s njim i nađem nekog strastvenijeg i sa više energije, ali oklevam sa tim jer on je zaista, ako se izuzme seks, sjajan tip – zaključila je Amerikanka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Odgovor terapeuta: Izgovor tipa “nemam kondom” je u rangu klinačkih izgovora “pas mi je pojeo svesku sa domaćim”. Pružili ste mu mnogo prilika da se opusti i ima seks sa vama.

Moguće je da on ima neke probleme od ranije ili manjak samopoštovanja kada se radi o njegovom telu.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako želite da mu budete učiteljica, recite mu da vi mislite da je kranje vreme da vodite ljubav, i ako treba, kupite kondome.

Ako i posle toga ne bude ništa od akcije, biće vam jasno da u toj vezi nemate šta više da tražite.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (1)

Ostavite komentar