“Ponaša se kao SULTAN”: Srpskom Robinzonu je Svetlana NAJBOLJA od 6 žena, a izjava o deci je ŠOK (FOTO)

Panta ima šest žena sa kojima je u vezi, a živi u pećini na Staroj planini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Milovanović

Čitavu Srbiju zaintrigirao je slučaj Pante Petrovića (70) iz Pirota, poznatijeg kao Pakija, koji živi veoma neobičan život.

Naime, Panta ima šest žena sa kojima je u vezi, a živi u pećini na Staroj planini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žene su mu, kako kaže, “nadohvat ruke” u njegovoj kući, jedna pored druge, u zasebnim sobama.

SVETLANA NAJBOLJA DOMAĆICA

Broj jedan u Pantinom životu, u telefonu i na vratima sobe pripada Svetlani, skromnoj ženi koja nije želela da se fotografiše jer, kako nam je kratko kazala, ne želi da je iko ometa dok Panti priprema čorbu od koprive.

– Panta je počeo da se ponaša kao sultan, zameram mu to – kratko reče Svetlana.

Iako mu nije drago što mu Svetlana drži pridike, Panta kaže da joj sve oprašta.

Srpski Robinzon Panta spava u PEĆINI i ima šest žena: “Numerisane su, jednu DELIM sa prijateljem” (FOTO)

– Voli ona da gunđa, ali meni na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Imam tri mašine za veš, imam sve što treba da se lepo živi. Ali ne treba mi to. Želim mir i slobodu, a to jedino imam u šumi. Odrekao sam se svega i sad živim punim plućima. Svetlana mi je najbolja domaćica, jer mi sprema ručak i pere stvari, a i odgajila mi je čak četvoro dece. Imam ja žena koliko hoćete i više od desetoro dece. Za neke znam, neke od njih sam oženio i udao, a ko zna koliko ih još ima po svetu. Mene hoće svaka žena – pohvali se on.

TRAŽI GA KUSTURICA

Dok nas vodi u obilazak svoje kolibe, u kojoj gaji petnaest koza, desetak kučića, divlju svinju Maru i nekoliko kokošaka, Panta kaže da će se upravo na tom mestu odvijati scena filma čije snimanje se očekuje na leto.

– Svi me traže da snimamo film. Kusturica želi da imam jednu od glavnih uloga. To će se raditi ovde, gde inače i boravim tokom leta, a na planini, u pećini, živim zimi. Gajim životinje, dnevno imam više od 20 jaja, muzem koze, čuvam moju Maru u potočiću dok se brčka. Nju sam pronašao dok su je lovci jurili i ne smem da je pustim jer će je ubiti. Takva je priroda – priča Panta dok se valja po zemlji, a svinja Mara od 200 kilograma ga liže po licu.

 

ŽIVOT NA VISINI OD 30 METARA

Kad je odlučio da „pobegne” od kuće jer su ga, kako kaže, svi pritiskali i tražili pare koje je teškim radom stekao radeći na crno u Nemačkoj, Panta je odlučio da pobegne u prirodu. Kako kaže, jedino u planini nema bolesti i straha.

– Iščuđavali su se ljudi, nije im bilo jasno što jedem iz kontejnera, ali ako sam prihvatio život prirodnjaka, onda ću takav biti do kraja. Trgovci su se već navikli, pa mi okače kesu s hlebom, pitama i kobasicama, a ja sve to podelim sa svojim životinjama. Sve mačke i svi kućići u kraju me znaju. O golubovima da ne pričam, kada me spaze na trgu u gradu, odmah slete na mene, jedva živ ostanem. Moju pećinu čuva nekoliko kučića, jedna kokoška i lisica, koja mi svraća kasno u noć. Bili su mi i vukovi, znaju da tu živim pa me ne diraju – kaže ponosno Panta pokazujući nam svoju oazu mira na 30 metara visine.

– U blizini je vodopad, tu se okupam, ali ne često. Kupao sam se dan pred vakcinaciju, inače jednom u tri godine. Iako sam u prirodi, svestan sam da virus ne bira koga će pogoditi. Zato sam se pelcovao i tada su mediji počeli da se interesuju za mene. Čak su i britanske novine Dejli mejl pisale o meni. Ne trebaju mi pare, nije mi to cilj u životu. Ali volim što me svi znaju. Ja sam Paki, najjača glava u Pirotu, i niko mi ništa ne može – kaže ponosno prirodnjak sa Stare planine.

Piše: Sanja Radovanović

NASTAVAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 31. MAJ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar