REPORTAŽA

Srpski Robinzon Panta spava u PEĆINI i ima šest žena: “Numerisane su, jednu DELIM sa prijateljem” (FOTO)

Svaka od njih ima svoju sobu u njegovoj kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović

U potrazi za mirom i slobodom, Panta Petrović (70) iz Pirota, poznatiji kao Paki, pre dvadeset godina napustio je porodičnu dvospratnicu na periferiji grada i otisnuo se na Staru planinu, gde je sam sebi izgradio dom od pećine duge 24 metra.

Ipak, kao ženoljubac, Paki nije mogao da u potpunosti živi asketskim životom, pa je odlučio da mu sve žene, s kojima je u, kako kaže, neobaveznoj vezi, budu nadohvat ruke – u kući u kojoj je rođen, jedna pored druge u zasebnim sobama. Kako objašnjava za Objektiv, sve im je ustupio i one su veoma zadovoljne, zbog čega uvek može da računa na njih, u svakom smislu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Brak me nikad nije zanimao. Bežim od njega kao đavo od krsta! Volim žene i one vole mene. A voleo bih da me nekad manje traže. Ne mogu ni ja da stignem na sve strane. Zato sam ih numerisao, pa svaka zna kad joj je red. Nema svađe, nema galame. Mnoge od njih imaju muževe, međutim, uvek se vrate Pakiju, neprikosnovenom kralju, kome niko nije ni do kolena. Svaka ima svoju sobu u mojoj kući, iznad svakih vrata piše redni broj, kao i u mom telefonu. Kad vidim broj koji me poziva, prepoznam da li me zove broj dva, tri ili šest – kaže srpski Robinzon Kruso.

NAJBLIŽA SRCU ŽENA BROJ DVA

Kao u haremu, Panta trenutno ima šest žena, sa kojima je u vezi, a koje borave u njegovoj kući dok on spava u pećini.

– Privlačim i staro i mlado. Najmlađa mi je Valentina, ima tek 40 godina i radi na jednom institutu kao čistačica. Ona mi je broj tri. Nasledila je od majke stan u centru grada, tu živi, a kod mene u kući ima svoju sobu, pa dođe kad joj srce traži moju nežnost. Komšije je ne vole jer gaji preko 40 mačaka u stanu, a ne čisti i ne iznosi izmet, pa je i inspekcija dolazila. Šta ću kad je takva aljkava, a voli me kao oči u glavi, ne može bez mene – tvrdi Panta, u prolazu nam pokazujući zgradu u kojoj mu živi najmlađa devojka, koja, inače, nije želela da se upozna s nama.

Panta Petrović Foto: Vladimir Milovanović

– Stidljiva je po prirodi. Zato najviše volim broj dva, moju Rumenu. Ona vam je svetska a naša. Peva kao slavuj, srce mi podrhtava dok je slušam. Došla je iz Beograda. Kod mene ima sobu, svi uslovi su joj omogućeni, ali dosta vremena provodi kod nevenčanog muža. Nas dvojica je jednostavno delimo. Pitajte ga slobodno, sad ćete ih oboje upoznati – kaže nam Panta dok nas vodi kod svojih mezimica.

Pred nama se pojavi prizemna kuća, a ispred nje nas dočeka crvenokosa gospođa.

– Dobro nam došli! Ja sam Rumena, tu je i moj drugi suprug Dragan – reče ova žena, pa nas uvede u takozvani studio. Na naše iznenađenje, sa drugim suprugom, Draganom, Rumena nam otpeva pesmu dobrodošlice:

– Paki je naš prijatelj i muž moje žene. Zvuči smešno, ali tako je. Ja sam čovek širokih shvatanja, sve je to normalno – izgovori Dragan u dahu.

Piše: SANJA RADOVANOVIĆ

NASTAVAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 31. MAJ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar