“STAZA SMRTI” u Kraljevu: Snimak stravičnog udesa dan uoči pogibije vozača na šampionatu Srbije (VIDEO)

Jedan od takmičara je munjevito reagovao i izvukao rivala iz zapaljenog juga, nažalost dan kasnije na istoj stazi desio se udes sa tragičnim posledicama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

U samo dva dana na stazi “Beranovac” pored Kraljeva, u subotu i nedelju, dogodila su se dva teška incidenta u kojima je, nažalost, jedan automobilista izgubio život. Reč je o Vladimiru Šekularcu (38) koji je u nedelju usled neprilagođene brzine u krivini udario u odbojnik i preminuo od posledica porveda po prijemu u bolnicu.

Još jedan težak incident desio se samo dan ranije, kada su se na stazi sudarila tri autobmobila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na snimku koji se pojavio, sa kamere takmičara koji je naišao i zaustavio vozilo (jugo) kako bi pomogao kolegi koji se zaglavio u jednom automobilu, vide se prave razmere udesa i opasnosti u kojoj se našao vozač u zapaljenom jugu.

Srećom, brzom reakcijom upravo vozaača koji je naišao i njegovom agilnošću, takmičar koji se našao u životnoj opasnosti je izvučen iz svog sedišta i sklonjen na sigurno.

U ovom incidentu, iako je napravljena veća materijalna šteta na tri automobila, nije bilo povređenih vozača, ali samo dan kasnije sa staze “Beranovac” stigla je tragična vest o još jednom udesu i nažalost pogobiji gorepomenutog Šekularca.

Pogledajte dramatičan trenutak spasavanja vozača čiji se jugo zapalio.

Pogledajte fotografije sa mesta udesa koji se dogodio dan ranije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели izahorizonta (@izahorizonta)



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar