Dečko mi je predložio da vodim ljubav sa njim i njegovom KUMOM, a onda mi je priznao KO je ona zapravo

Bila je ubeđena da je ona zaista njegova kuma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ Racool_studio

Nesvakidašnji odnosi sa porodicom i prijateljima svakako nisu česta pojava.

Dešava se da neki ljudi imaju odnos koji nije u potpunosti razjašnjen i jasan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna devojka je ispričala priču kako se zabrinula za ono što se dešava između njenog dečka i njegove kume.

– Sa dečkom sam skoro godinu dana. Imali smo uspone i padove, ali nikada nisam imala više zajedničkog sa nekim. On je moj najbolji prijatelj, slično razmišljamo i planiramo uskoro da počnemo da živimo zajedno – započela je svoju priču.

Međutim, neobičan odnos njenog dečka i njegove kume je njoj trenutno najveći problem.

– Od početka naše veze on mi je spominjao da mu je ona važna. Kada sam ostajala kod njega da prenoćim, primetila sam da ga je zvala na telefon i pričali su 20 minuta svako veče. Nazvao ju je “mama”, obraćao joj se detinjastim glasom i iznova i iznova joj je govorio da je voli. Pokušala sam da isključim bilo kakve sumnje i bila sam zahvalna na tome što postoji neko ko brine o njemu.

Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

– Nekoliko meseci kasnije, upoznala sam kumu i ona je prema meni bila savršeno uljudna, ali sam ja bila rezervisana prema njoj. Tokom celog dana moj dečko bi je grlio, ljubio u čelo i govorio joj da je voli, a ona mu je uzvraćala.  Nikada ga nisam videla tako ljubaznog i umiljatog ni sa kim osim sa mnom i nisam mogla da se ne osećam ljubomorno. Te večeri sam ga pitala malo više o njegovom odnosu s njom i konačno je priznao da ona zapravo nije njegova kuma, već majka njegove bivše verenice.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

– Bila sam uznemirena što me je lagao, ali mi se on mnogo izvinjavao i rekao da je mislio da ću loše podneti ako saznam da je na bilo koji način i dalje povezan sa bivšom, iako ona živi u drugoj zemlji.Oprostila sam mu jer on nema dobar odnos sa sopstvenom majkom, a njegova kuma je najbliža majčina figura koju je imao tokom svog života. Grizem se za jezik svaki put kad se poljube ili pomaze i pokušavam da ne pobesnim svaki put kad je detinjastim tonom nazove “mamice”. Ali, sve se srušilo pre nekoliko dana. Predložio mi je da imamo “trojku”, a ja sam mislila da se šali sa mnom.

Foto: Freepik/diana_mironenko

– Priznao mi je da su on i njegova kuma imali osećanja jedno prema drugom dok je on prekidao sa bivšom, ona mu je pružala emocionalnu podršku, a kad su jednom ostali sami, priznala mu je da je zaljubljena u njega. Rekao je da su se poljubili, ali da dalje od toga nisu išli. Pitala sam ga da li bi joj dozvolio nešto više da je pokušala, on je rekao da bi.

Foto: Freepik/yanalya

– Nisam sigurna šta da radim. S jedne strane, imam puno muških prijatelja s kojima se redovno družim, a moj dečko nikada nije bio ljubmoran, niti pokušavao da me spreči. S druge strane, on tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji koji ne idu dalje od zagrljaja – završila je svoju priču.



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (1)

Ostavite komentar