Svetlani dečko rekao da je BOLESTAN i da leži kod kuće: Kad je došla da ga obiđe, prizor ju je SLOMIO

Ni sama ne zna šta da radi i kako da nastavi dalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik

Kazahstanka Svetlana (45) iz Karagandija nedavno je doživela neverstvo partnera koje nije mogla ni da zamisli.

Prvi problem je to što ju je čovek sa kojim se dugo zabavljala prevario, a drugi je to što je preljubu počinio sa njenom ćerkom, tinejdžerkom Nastjom.

Posle pet godina otkrila da je muž ćerke nazvao po bivšim devojkama, a onda ju je dotukao ovim priznanjem

Svetlana se u mladosti zabavljala sa jednim dečkom kog je mnogo volela i sa kojim je zatrudnela, ali ju je on ostavio i nikad nije hteo da prizna dete.

Devojčicu je odgajala bez oca, a njena majka pomagala joj je u svemu.

– Zahvaljujući mojoj majci uspeča sam da nastavim studije i da se zaposlim. Podržavala me je u svemu, volela je mene i moju ćerku, a Nastju smo mnogo razmazili – navela je Svetlana, prenosi Nur.kz.

Dugo godina nije mogla da započne novu vezu jer je bila razočarana u muškarce i plašila se.

Foto: Freepik/kitzcorner

Konačno je, međutim, mislila da je našla pravog, koji se lepo ophodio prema njoj, a prihvatio je i njegovu ćerku.

Jednog dana organizovala je proslavu kod kuće na kojoj je prisustvovao njen novi partner, a nedelju dana nakon toga, primetila je čudne promene u njegovom ponašanju.

Kada ga nakon toga zvala da se vide, on je rekao da je bolestan i da ne može da izađe iz kuće. Svetlani kao da nješto nije dalo mira, pa se zaputila kod njegove kuće da ga obiđe, a tada je zatekla prizor koji ju je skamenio – njen voljeni muškarac ležao je u krevetu sa njenom ćerkom Nastjom.

– Bila sam zgrožena onim što sam videla. Osećala sam se slomljeno, zgaženo, poniženo… Moja ćerka je počela da plače i da govori da se zaljubila – navela je Svetlana u ispovesti za Nur.kz.

Od tog događaja prošle su dve nedelje, a njena ćerka se nije vratila kući. Pretpostavila je da sada živi sa tim čovekom koji se Svetlani kleo na vernost, ali je od rođake ipak čula da Nastja stanuje sa drugaricom.

– Ne znam kako ću dalje. S jedne strane, ona mi je jedina ćerka i volim je uprkos svemu, a sa druge strane volim i njega jer mi je u nekim momentima ponovo pretvorio život u radost. Razumevla bih da je na mestu moje ćerke neka druga devojka, ali zašto baš ona? Zašto nije mogao da je odbije – istakla je Svetlana.

Ana je slavila rođendan, a kada su gosti otišli kući, dogodio se UŽAS zbog kog je čitav kraj u neverici



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar