Nastavnici prikovanoj za krevet stizale UŽASNE PORUKE: Nekoliko sati kasnije svi su zanemeli od šoka

Nikako nije bila u stanju da odgovori zahtevima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Agostina Carrizo

Nastavnica Agostina Karizo iz argetninskog san Huana preminula je u 32. godini od posledica komplikacija prouzrokovanih koronavirusom.

Njena smrt je pogodila kako kolege i učenike, tako i ceo grad, a još veća neverica usledila je kada su objavljeni zahtevi koje je dobijala u trenucima dok se borila za život.

Posle pet godina otkrila da je muž ćerke nazvao po bivšim devojkama, a onda ju je dotukao ovim priznanjem

Naime, nekoliko dana nakon što je Agostina sahranjena, njen kolega i školski drug Mario Videla objavio je poruke koje je dobijala od direktora škole.

Dok je bila prikovana za krevet sa visokom temperaturom i dok se bukvalno borila za vazduh, direktor je od nje tražio da ipak mora da drži čas jer je “obrazovanje učenika bitnije od njenog zdravstvenog stanja”, prenosi Tiempo de San Juan.

– Zapamtite da morate da radite sa učenicima sve dok vam zdravje to dotzvoljava i dok ste svesni morate da održite onlajn nastavu, naročito sada u ovim trenucima kada nema ko da vas zameni – bila je jedna od poruka koju joj je napisao direktor Osnovne škole Saturnino Sarasa, a koju je podelio njen kolega Mario.

Ubrzo potom nastale su komplikacije u vezi sa zdravljen nastavnice Agostine. Završila je najpre u bolnici, a potom je i preminula.

– Gospodine direktore, shvatam da vam je stalo da sve funkcioniše besprekorno, ali niko ne može da bude dehumanizovan i da bolestan predaje. Našu koleginicu ste sramno terali da poštuje propise i da predaje u trenucima dok to nije mogla iz zdravstvenih razloga. Poštujte nastavnike, nemojte samo da se pozivate na propise ministarstva. Poćivaj u miru, Agostina, nadam se da sam izrazio bar deo onoga što si osećala – napisao je nastavnik Mario Videla.

Ove poruke koje je podelio izazvale su nemir među stanovnicima San Huana, a neki od njih su takođe protestovali ispred škole.

Profesor zahtevao od učenika da mu u anketi otkriju najintimnije tajne: Zbog ovog pitanja dobio je otkaz



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar