Kristininoj ćerki su UKRALI užinu: Pobesnela je, a onda je dobila PORUKU i saznala tužnu istinu (FOTO)

Misterija oko sendviča rešena je nekoliko nedelja kasnije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Pixabay/rubberduck1951

Svakodnevno nažalost čujemo za poneku sudbinu koja nas rastuži bilo na televiziji, bilo u novinama ili od prijatelja i poznanika. Jedna od takvih je priča o devojčici koju su roditelji zapostavili toliko da je gladovala.

Naime, Osječanka sa prebivalištem u Kaliforniji, Kristina Kuzmić 2018. godine napisala je na Fejsbuku status koji je skupio više od 16.000 lajkova, a koji je opisao pomenutu situaciju. Tri godine kasnije, ova priča i dalje privlači pažnju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je moja ćerka išla u drugi razred, jedan dan vratila se kući jako gladna jer joj je nestao sendvič iz kutije za ručak. Znala sam da sam joj ga spakovala i sećam se da sam bila jako ljuta na pomisao da je neko dete mom detetu ukralo užinu. Kakvo derište to može napraviti drugom detetu! – istakla je Osječanka.

Misterija oko sendviča rešena je nekoliko nedelja kasnije s porukom i čekovnom karticom od šest dolara.

U poruci devojčica je napisala:

– Draga Matea, žao mi je što sam ti ukrala sendvič. Jako mi je žao zbog toga. Direktor škole me je kaznio na nedelju dana. Žao mi je što sam ti to napravila. Nadam se da ćeš mi oprostiti i nadam se da možemo i dalje biti prijateljice – napisala je devojčica.

Moja ćerka i ja naučile smo važnu lekciju: Ne pretpostavljajte ništa o drugim ljudima ako ne znate njihovu celu priču.

“Htela je da abortira, KUPIO sam dete”: Šetao sina, a onda je prišla žena i PROMENILA mu život iz korena 

– Ubrzo nakon što smo dobile ovu poruku, saznale smo kakav pretužan život ima ta devojčica. Prisustvovala je užasnom porodičnom nasilju, uključujući i situaciju kada su se njen otac o majka međusobno jurili po kući s noževima, ispred nje. Briga za njihovu ćerku i njene osnovne potrebe nikada im nije bio prioritet. Devojčica je bila toliko gladna da je primorana da uzima hranu drugoj deci. Ona nije bila derište. Ona je bila očajna – otkrila je Kristina.

Na kraju je bila oduzeta roditeljima i otišla je kod jednog dragog para koji su je usvojili. Nisam je videla više od pet godina, ali još uvek mislim na nju. Pitam se, da li je dobro. Pitam se oseća li se voljeno. Pitam se je li nekome prioritet. Pitam se ima li opet u nekoga poverenja. Pitam se ima li konačno miran dom i roditelje koji je obožavaju, i samo svoj sendvič, baš svaki dan – napisala je Kristina.



Izvor: Zadovoljna.hr, Kurir Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar